maadelleines

Storslagna planer efter studenten del 2

Hej på er mina fina, hur mår ni nu? Jag har sovit jättekonstigt i natt och har jätteont i nacken. Men! Jag tänkte berätta om lite fler planer som jag har nu efter studenten. Det inlägget blev jätte uppskattat vilket jag förstår, det är så kul att läsa om andras planer! Har ni inte läst mitt första inlägg så kan ni göra det HÄR.

Efter att jag hr börjat med allt det som jag skrev i förra inläget, så har jag planerat in följande. 

 

1) Flytta hemifrån, ja. Ni hörde rätt! Jag ska försöka ta mig hemifrån under det här året. Det är dags nu. Dock är jag ju ENORMT petig. Så, vi får ser hur, när och vart det blir helt enkelt!

 

2) Jag ska starta upp mitt första bolag! Vilket kommer bli så kul och antagligen så läskigt men också så lärorikt! 

 

3) Jag vill börja med youtube, jag har testat att spela in lite videos och det är så roligt! Samtidigt som det är jättesvårt och jag har fått göra om allting säkert 20 gånger. MEN. Det är så roligt. 

 

4) Jag ska börja med ett litet hemligt projekt, som jag inte kan berätta om än. MEN, så fort jag vet mer så kommer jag såklart att göra det! 

 

5) Jag ska börja plugga igen, ni som följt mig länge vet att jag haft siktet inställt på fastighetsmäklare. Vi får se om mina planer har ändrats nu eller inte! 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas