maadelleines

Storytime: "Jag vill ha dig nu när du är smalare"

(Min nya favvisbild på mig själv. Sorry för spam med den. Men ÄLSKAR den verkligen!)

 

Idag känns livet inte lika bra som det gjorde igår... Jag är trött, seg i kroppen, och börjar bli snuvig. Inte alls roligt faktiskt. Som jag skrev igår så jobbar jag helst utav allt kväll. Dagspass är ingenting för mig. Om två veckor kommer jag byta schema och gå på en annan rad då blir det fler kvällar. Så det känns bra faktiskt. Mer i min smak.

 Blir så upprörd på folk som är för ytliga. Det känns liksom INTE okej. Självklart är det utsidan som ger insidan en chans. Men i slutändan borde inte utsidan vara  det som bestämmer.

För ett par år sedan pratade jag med en kille, vi började ses och var på "g" alltså det var på väg att bli en relation. Efter ca 1 år på samma ställe, alltså vi hade varken backat eller gått framåt. Han valde att avsluta det vi hade och blockerade mig på alla ställen som det gick. 

När jag nu börjat träna, gå ner i vikt, min blogg är större och ja ni vet. Det går bättre för mig helt enkelt. Har han mage att komma tillbaka?! Självklart ifrågasatte jag hans beteende och frågade varför jag helt plötsligt dög. Vet ni vad idioten svarade? 

 

"Jag vill ha dig nu när du är smalare och det går bra för dig"

 

Alltså. Ja, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det känns som att jag kan göra både och för att det är så kopiöst jävla patetiskt. Ens "karriär" ska absolut inte ha och göra med hur vida en person vill vara med en eller inte. Lova mig det hörrni. Oavsett om det går bättre för någon ni en gång dumpat eller att ni som mig har folk som kommer krypandes tillbaka. TA ALDRIG TILLBAKA DEM eller GÅ ALDRIG TILLBAKA. Inte utav anledningen att personen gått ner i vikt eller har kommit längre i sin karriär. Det är så fruktansvärt att det ens finns folk som gör så. USCH. Är allt jag säger om det.

Hur bra tror ni det kändes att få höra hur mycket bättre och hur mycket mer värd jag är nu när jag gått ner i vikt, skaffat nytt jobb och expanderat bloggen. Inte jättekul att höra sånt faktiskt. Man mår inte helt hundra efter en sådan diskussion kan jag säga.  Det är jobbigt när man får bekräftat ifrån en person som man tyckt väldigt väldigt mycket om, att han vill ha mig nu för att jag ser annorlunda ut? 

Poängen med allt detta är att det ska inte vara såhär. Du är absolut inte mindre värd för att du väger 140 kilo eller om du väger 50 kilo. Hur en person ser på dig ska inte sitta i din vikt. 

Det gör det inte, lämna de personer som påstår det och var öppen för att träffa nya. Hur du är definieras inte utav en siffra på en våg!

 

PUSS -M 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas