maadelleines

"Varför gör du inte bara en operation?!"

Okej, alltså nu är jag arg och ledsen på riktigt...

För ett tag sedan fick jag en kommentar här på bloggen, den lyder

" Du har gått ner 20 kilo men är fortfarande tjock. Varför gör du inte bara en G-P operation?!"

Alltså, först och främst. Ja, absolut. Jag är fortfarande stor. MEN jag är betydligt mindre nu än vad jag var för en månad sedan. Det både känns och syns ganska mycket nu faktiskt. Hur kan folk ha mage att kommentera andras viktresor, i förhållande till hur långt man har kommit som person?. Jag förstår verkligen inte hur personen tänkte när den skrev kommentaren.

Jag har lärt mig att inte ta åt mig, men nu gjorde jag verkligen det. USCH vilka vidriga människor det finns alltså. BLÄ. Att göra en sådan operation är inte någon quick fix. Det är något som kommer förändra hela ditt liv. Du kan förändras helt som person.

Jag har inget emot folk som har gjort det, ett par personer i min närhet har gjort en sådan operation, och ja visst är de smala och mindre nu. Men, det finns så mycket saker som kan gå fel i en sådan operation. Jag tycker helt enkelt inte att det skulle vara värt att göra en sådan. Det är en stor risk, samt att jag sedan kommer behöva äta massa vitaminer och konstiga saker för resten utav mitt liv. Förstår ni hur många år det är? Har jag tur kanske jag blir runt 90-95. Det är liksom 76 år kvar tills dess, vilket är väldigt väldigt många år,. Jag känner inte för att trycka i mig en massa extra vitaminer mm. 

   Är uppriktigt så otroligt besviken just nu, jag kämpar för att förändra mitt liv. Kan inte jag få göra det? Måste folk ha så brutalt mycket åsikter hela tiden?! Jag väljer att tolka det här som en avundsjuk person. Jag kommer aldrig att göra en G-P och vill inte göra det hellre. Jag vill kämpa själv, därmed ska jag åka till gymmet nu. 

 

PUSS -M 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas