maadelleines

Mindre än 48 timmar kvar....

Hej på er mina fina, hur mår ni idag? Jag mår fantastiskt. Har ÄNTLIGEN blivit fin i håret. Det är ganska mycket kortare och väldigt mycket mörkare faktiskt. Min frisör är nog en utav de bästa i Sverige, utan att tveka. Jag känner mig så vacker, så självsäker och framförallt så himla cool. 

Nu kan ni vara beredda på en massa roliga frisyrer. Jag ska försöka att göra lite filmer, men det är inte det lättaste att få till haha. 

Vågar inte säga exakt vad vi har gjort idag, men ca 7 cm på längden är borta. Vilket känns så fräscht nu till sommaren. Vi tog av betydligt mer än vad som behövdes, vilket inte gjorde så mycket faktiskt. Sedan gjorde vi en ombré med dessa fantastiska färger. Har aldrig varit såhär mörk i botten, men oj vad jag gillar det! 

Nu är det mindre än 48 timmar kvar tills jag tar studenten, allt är klart. Betygen satta, flaket dekorerat, spellistan gjord, presenter inhandlade. Nu får tiden gärna stå still ett tag så jag hinner sova en stund! 

Dags att återgå till verkligheten och hänga upp tvättmaskinen som tjuter i källaren. Är alltid i min egna lilla värld när jag sitter här och skriver. Hur går det med era förberedelser inför studenten?

 

PUSS -M💋

Jag har tappat 16 cm?!

Hej på er mina fina, hur mår ni? 

Nu är det äntligen dags för en liten update gällande hälsoresan! Jag har frisknat till och det är dags att börja träna igen. Det har varit ungefär 9 dagar helt utan träning nu, vilket har varit så himla tråkigt. Men nu är det dags att köra igång igen vilket är helt underbart skönt faktiskt. Medan jag har vilat har min kropp gått på högvarv faktiskt och ändrat sig själv. Vilket innebär att jag nu på ca en månad har tappat hela 16 cm i midjan. Hur sjukt är inte det?!

Det känns enorm skillnad på kläder, jag kan äntligen har mina fina kläder utan att behöva dölja att min mage sticker ut, eller att jag måste gå och hålla in den hela tiden. Idag kan jag stå rak i ryggen och ändå känna mig stolt över vad jag har åstadkommit. Det är en fantastisk känsla! 

Det är så skönt, jag känner mig lättare i kroppen. Jag är piggare och framförallt så mår jag bättre. Det är så himla skönt. Jag ser äntligen skillnad själv, vilket bara ger mig mer motivation till att fortsätta kämpa. Under den här månaden som gått så har jag lärt mig väldigt väldigt mycket om mig själv. Är det inte det som hälsa handlar om egentligen. Att omvandla kunskap till handlande? 

Det är inte bara en otroligt kul och häftig resa jag börjat. Jag har lagt om mitt liv till en livsstil som jag trivs med, en livsstil jag inte trodde att jag skulle klara av. Men vet ni, allt går. Bara man vill det tillräckligt mycket! 

 

PUSS -M💋

Djävulsk träningsvärk, psykisk misshandel och en värdelös dag.

Hej på er mina fina, hur mår ni? Jag har hemsk träningsvärk i armarna efter gårdagens slag där jag faktiskt medverkade i en gren. Dessvärre förlorade vi den, men gud så kul det var! Dock kan jag knappt lyfta armarna idag haha, men äsch det gör ingenting! 

Har för övrigt testat mina skor inför studenten idag, fy så obekväma dem är. Får trippa omkring i dem hela tiden nu tills det är dags! Men gud så snygga de är, väldigt stilrena om man får säga så om sina egna saker haha. Kommer såklart visa er hur jag ser ut och ni kommer få en massa bilder ifrån dagen! 

Dagen idag har varit allmänt dålig, mår inte alls bra, det har varit dåligt väder, det är stressigt med allting som ska hinnas med inför studenten och en massa annat. 

Jag är så evinnerligt less på att höra varenda dag hur mycket fel det är på mig, att allt jag gör bara är fel och bla bla bla bla. Förstår ni hur jobbigt det är, att varje dag höra ifrån sin familj att man inte gör något, att man är lat, att man är sämre än vissa andra. Det gör ont varenda dag, var rädd om era nära. Man vet aldrig när dem kommer att förändras. Nu ska jag fortsätta med den eviga listan på saker att göra. Det kommer bli dålig update nu fram till fredag, men sen är jag er på heltid?! Hur sjukt är inte det alltså... 

 

Natti natti - M💋

Ågren delux

Alltså näe, vet ni. Idag är det 3 dagar kvar tills det är fredag. Vilket betyder att det är tre dagar kvar tills jag tar studenten. Det slog mig idag när jag åkte hem faktiskt. Vilket inte var jättekul. Jag vet vad jag vill göra efter studenten. Jag har ett fantastiskt nytt jobb som jag vet att jag kommer att älska, jag vet att jag har hela livet framför mig. Men, vet ni. Det är det som är så läskigt. 

I 11 år har jag vetat varenda sommar att i augusti är det dags att gå tillbaka till skolbänken igen och vid jul är det jullov. Men nu helt plötsligt är jag vuxen, ska jobba hela tiden och allmänt bara skaffa mig mer livserfarenheter. Det är hur sjukt som helst. Jag blir helt pirrig i magen utav att bara tänka på det, att det är så nära nu. Det är liksom ca 74 timmar kvar tills det är fredag och jag tar studenten. Nej usch, nu får jag ännu mer ångest asså. Bäst att jag sover bort den och vaknar pigg och utvilad imorgon bitti! 

 

PUSS -M💋

Re upload: Hur man får bort bristningar

Godförmiddag på er mina fina, hoppas ni har sovit som en prins eller prinsessa. För det har jag gjort i alla fall! Känner mig mycket piggare och bättre idag än vad jag gjorde igår. Så vi hoppas att det kommer att fortsätta så. Igår började jag ju berätta om bristningar och att jag har en del, eftersom jag gått upp i vikt så fort. 

Det som händer när en bristning uppstår är helt enkelt att huden spricker för att den inte hinner töja ut sig i egen takt. Det finns ingen behandling som kan ta bort dem helt, ja om du inte opererar bort huden vill säga... Men, det finns ett par saker man kan göra för att reducera dem markant. 

Bio-Oil är en utav mina favoritprodukter. Och den är superenkel att använda. Det är ett stort plus, jag hatar produkter som är krångliga att använda och det ska göras i en massa steg osv osv osv. Nej, enkelt ska det vara. Det ända du gör är att du häller lite utav oljan i handen, masserar in den på området där du vill bleka bristningarna. Jag använder oljan 1 gång om dagen, men du kan självklart använda den två gånger om dagen eller en gång varannan dag. Det är upp till dig! 

Här kan ni läsa mer om oljan klick!

En annan sak som jag definitivt kommer att använda varje dag är denna body lotion ifrån LCC, den fick följa med hem igår. Den doftar underbart och går in i huden så snabbt! Det är min förta produkt ifrån LCC, men kommer absolut att införskaffa mig flera! Här kan ni köpa den klick

PUSS -M💋