maadelleines

Djävulsk träningsvärk, psykisk misshandel och en värdelös dag.

Hej på er mina fina, hur mår ni? Jag har hemsk träningsvärk i armarna efter gårdagens slag där jag faktiskt medverkade i en gren. Dessvärre förlorade vi den, men gud så kul det var! Dock kan jag knappt lyfta armarna idag haha, men äsch det gör ingenting! 

Har för övrigt testat mina skor inför studenten idag, fy så obekväma dem är. Får trippa omkring i dem hela tiden nu tills det är dags! Men gud så snygga de är, väldigt stilrena om man får säga så om sina egna saker haha. Kommer såklart visa er hur jag ser ut och ni kommer få en massa bilder ifrån dagen! 

Dagen idag har varit allmänt dålig, mår inte alls bra, det har varit dåligt väder, det är stressigt med allting som ska hinnas med inför studenten och en massa annat. 

Jag är så evinnerligt less på att höra varenda dag hur mycket fel det är på mig, att allt jag gör bara är fel och bla bla bla bla. Förstår ni hur jobbigt det är, att varje dag höra ifrån sin familj att man inte gör något, att man är lat, att man är sämre än vissa andra. Det gör ont varenda dag, var rädd om era nära. Man vet aldrig när dem kommer att förändras. Nu ska jag fortsätta med den eviga listan på saker att göra. Det kommer bli dålig update nu fram till fredag, men sen är jag er på heltid?! Hur sjukt är inte det alltså... 

 

Natti natti - M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas