maadelleines

För sista gången i mitt liv...

Nej usch vad nedstämt det här låter haha. Menar absolut inte så. Eller ja, nu när jag väl skriver detta är klockan halv 6 på morgonen. En grå tråkig måndagsmorgon, sista veckan i gymnasiet. Det är dags för det eminenta slaget. Min skolas kamp emot dem "fruktade" Rosendal. Det låter så dramatiskt haha, men kort och gott. Det är lite som OS, fast två skolor. Förstår ni? Vi marscherar dit tillsammans hela skolan målade med våra blå och vita färger.

En invigning hålls och sedan börjar själva slaget, i slutändan koras såklart en vinnare och sedan skjuts en gyllene kanon och en massa konfetti. Det är en väldigt cool grej faktiskt. Eftersom jag suttit med i elevkåren sedan i ettan så har jag fått äran att vara med även bakom kulisserna, där vi har haft såå himla roligt. På ett sätt känns det sorgligt att det i år är sista gången jag får vara med på slaget som Fyris-elev. 

Ovan ser ni några bilder ifrån förra årets slag, i år tänkte jag ge mig på att filma lite. Vad tror ni om det? Jag lovar inte för mycket. Men försöka ska jag helt klart göra i alla fall!   

Är lite nervös nu haha, kommer ihåg att jag kände så här inför mitt första slag också. I år är jag dock inte med i styrelsen längre eftersom vi i april avgick. Men, på ett litet hörn har jag sätt till att jag fått vara med hehe. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen leta fram svala bekväma kläder! 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas