maadelleines

Re upload: Hur man får bort bristningar

Godförmiddag på er mina fina, hoppas ni har sovit som en prins eller prinsessa. För det har jag gjort i alla fall! Känner mig mycket piggare och bättre idag än vad jag gjorde igår. Så vi hoppas att det kommer att fortsätta så. Igår började jag ju berätta om bristningar och att jag har en del, eftersom jag gått upp i vikt så fort. 

Det som händer när en bristning uppstår är helt enkelt att huden spricker för att den inte hinner töja ut sig i egen takt. Det finns ingen behandling som kan ta bort dem helt, ja om du inte opererar bort huden vill säga... Men, det finns ett par saker man kan göra för att reducera dem markant. 

Bio-Oil är en utav mina favoritprodukter. Och den är superenkel att använda. Det är ett stort plus, jag hatar produkter som är krångliga att använda och det ska göras i en massa steg osv osv osv. Nej, enkelt ska det vara. Det ända du gör är att du häller lite utav oljan i handen, masserar in den på området där du vill bleka bristningarna. Jag använder oljan 1 gång om dagen, men du kan självklart använda den två gånger om dagen eller en gång varannan dag. Det är upp till dig! 

Här kan ni läsa mer om oljan klick!

En annan sak som jag definitivt kommer att använda varje dag är denna body lotion ifrån LCC, den fick följa med hem igår. Den doftar underbart och går in i huden så snabbt! Det är min förta produkt ifrån LCC, men kommer absolut att införskaffa mig flera! Här kan ni köpa den klick

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas