maadelleines

Jag har tappat 16 cm?!

Hej på er mina fina, hur mår ni? 

Nu är det äntligen dags för en liten update gällande hälsoresan! Jag har frisknat till och det är dags att börja träna igen. Det har varit ungefär 9 dagar helt utan träning nu, vilket har varit så himla tråkigt. Men nu är det dags att köra igång igen vilket är helt underbart skönt faktiskt. Medan jag har vilat har min kropp gått på högvarv faktiskt och ändrat sig själv. Vilket innebär att jag nu på ca en månad har tappat hela 16 cm i midjan. Hur sjukt är inte det?!

Det känns enorm skillnad på kläder, jag kan äntligen har mina fina kläder utan att behöva dölja att min mage sticker ut, eller att jag måste gå och hålla in den hela tiden. Idag kan jag stå rak i ryggen och ändå känna mig stolt över vad jag har åstadkommit. Det är en fantastisk känsla! 

Det är så skönt, jag känner mig lättare i kroppen. Jag är piggare och framförallt så mår jag bättre. Det är så himla skönt. Jag ser äntligen skillnad själv, vilket bara ger mig mer motivation till att fortsätta kämpa. Under den här månaden som gått så har jag lärt mig väldigt väldigt mycket om mig själv. Är det inte det som hälsa handlar om egentligen. Att omvandla kunskap till handlande? 

Det är inte bara en otroligt kul och häftig resa jag börjat. Jag har lagt om mitt liv till en livsstil som jag trivs med, en livsstil jag inte trodde att jag skulle klara av. Men vet ni, allt går. Bara man vill det tillräckligt mycket! 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas