maadelleines

Mindre än 48 timmar kvar....

Hej på er mina fina, hur mår ni idag? Jag mår fantastiskt. Har ÄNTLIGEN blivit fin i håret. Det är ganska mycket kortare och väldigt mycket mörkare faktiskt. Min frisör är nog en utav de bästa i Sverige, utan att tveka. Jag känner mig så vacker, så självsäker och framförallt så himla cool. 

Nu kan ni vara beredda på en massa roliga frisyrer. Jag ska försöka att göra lite filmer, men det är inte det lättaste att få till haha. 

Vågar inte säga exakt vad vi har gjort idag, men ca 7 cm på längden är borta. Vilket känns så fräscht nu till sommaren. Vi tog av betydligt mer än vad som behövdes, vilket inte gjorde så mycket faktiskt. Sedan gjorde vi en ombré med dessa fantastiska färger. Har aldrig varit såhär mörk i botten, men oj vad jag gillar det! 

Nu är det mindre än 48 timmar kvar tills jag tar studenten, allt är klart. Betygen satta, flaket dekorerat, spellistan gjord, presenter inhandlade. Nu får tiden gärna stå still ett tag så jag hinner sova en stund! 

Dags att återgå till verkligheten och hänga upp tvättmaskinen som tjuter i källaren. Är alltid i min egna lilla värld när jag sitter här och skriver. Hur går det med era förberedelser inför studenten?

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas