maadelleines

Rosé, blommor &

Hej på er mina fina, här har ni delar utav min kväll i bilder. Usch så varmt det varit idag?! Helt galet, jag gjorde ett försök i att sola en stund mitt på dagen. Men alltså nej, det gick bara inte. Jag kände mig som en stek på grillen. Usch så hemskt det var. Blev röd som en kräfta i ansiktet och brände mig på vaden, nej. Det här är inget väder för mig. Föredrar runt 22-23 grader, det är optimal värme för mig! 

Vi åt en enkel men såå god middag idag. Potatisgratäng, ut bankad marinerad fläskfilé och bea. Idag var jag extremt lat och orkade faktiskt inte göra någon sallad. Får skärpa mig med det nu, imorgon ska jag äntligen få åka till gymmet igen!!! För nu jävlar har förkylningen gett sig och jag får äntligen träna igen. Det ska bli så himla skönt att få svettas igen. Ska börja lugnt så att inte kroppen blir helt tokig och att något annat virus bryter ut, det känns väldigt onödigt. 

Har ni köpt något till er mami? Det är ju morsdag imorgon, firar ni det? Jag ska dra med mami till stan imorgon för att köpa en väldigt välbehövlig sak till henne, vi får se vad hon säger. Jag har bestämt att det blir så i alla fall haha. Nu ska jag sätta mig i soffan och kika på ett avsnitt utav "En pilgrims död". Den finns på SVT play, har ni sätt den? 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas