maadelleines

Städschema

Tänkte dela med mig utav hur jag städar mitt rum, det är inte superkul att städa... Men det är väldigt trevligt när det väl är klart! Jag gör lite olika saker så här kommer det!

Varje dag plockar jag i ordning allting i 15 minuter. Alltså, jag ställer timer på min telefon och städar tills den ringer. Mer behövs inte eftersom jag gör det varje dag.  

Varje torsdag & söndag byter jag lakan och torkar av alla ytor med en trasa och såpa vatten. 

Två gånger i veckan ungefär. Dammsuger jag mitt rum, ibland oftare om det behövs. 

En gång veckan torkar jag golvet 

Självklart slarvar även jag och ibland gör jag mycket mycket mer. Men oftast gör jag såhär! Hur gör ni? 

 

PUSS -M💋

" Glossy chic"

Hej på er igen! 

Var förbi affären en snabbis idag för att köpa batterier och hittade den här tandkrämen, har sätt reklam för den men inte hittat den i fysisk butik. Har faktiskt testan den redan och tänderna känns verkligen "glossiga". Är supernöjd hittills faktiskt. Passade på att köpa en ny tandborste också, osäker på modellen men det stod medium i alla fall. Det betyder att stråna är lite hårdare än dem vanliga borstarna. Vet ni förresten hur ofta man bör byta tandborste? Jag hade ingen aning om det, men har såklart kollat upp det! 

Man ska byta tandborste när stråna börjar bli böjda ELLER var tredje månad. Jag har varit jättedålig på att byta faktiskt. Men, för att komma ihåg det. Lägg in en påminnelse i telefonen om att det är dags att byta tandborste var tredje månad. 

PUSS -M 💋

Gårdagens event

Hej på er mina fina, hur mår ni? Jag mår bra, har skrivit nationella i engelska 7 hela dagen. Det var skönt ändå måste jag säga. Att skriva prov hela dagen sen få sluta tidigt! 

Men i alla fall, igår var jag ju iväg en stund på kvällen till ett H&M event. Var supertrevligt i alla fall, fick med mig MASSOR av fina saker hem som jag tänkte visa er ikväll. Körde på en hel svart outfit igår med ett par vita Converse. Ser ni föresten hur långt mitt hår har blivit!? Så kul att det blivit starkare och börjat växa mycket mycket mer. Tror jag bestämt nu vad jag ska göra med håret. Men det får ni se när det är klart! 

Torsdag = städdag, så nu är det dags att sätta fart!

PUSS -M 💋

 

Lillördag 🍷

Ibland, måste man göra något kul i veckorna... Det var såå längesen jag gjorde det. Så, nu är det äntligen dags igen. Förvisso är det ingen supergrej jag ska göra. Men det kommer bli trevligt i alla fall! Ni får se ikväll när jag är hemma igen! Laddar i alla fall upp med ett glas vin innan. Efterssom jag är 18 år (snart 19) så känner jag att det är okej att visa alkohol här. Men jag uppmanar INGEN under 18 år att dricka. 

Lika fina glas som jag har kan ni köpa här klick! Nu ska jag ta och fixa håret lite, piffa upp sminket och sedan bege mig emot stan! Vad ska ni göra ikväll? 

PUSS -M💋

Dagen idag

Hej på er mina fina, hur mår ni? 

Förlåt för att jag inte uppdaterat något idag, men har haft fullt upp med det här... Haha, matte 3b alltså USCH. I övrigt har jag inte gjort något speciellt idag. Onsdagar är så sköna, börjar 11 och slutar halv tre, GULD! 

Har en massa spännande saker på gång som jag kommer berätta för er snart! Håll utkik med andra ord! Imorgon tänkte jag svara på frågestunden! 

 

PUSS -M 💋