maadelleines

Hälsoresan: När jag är smal...

Hej på er mina finisar, 

dag två att vakna upp med totalt täppt näsa och ännu fler symptom av förkylning. USCH. Men bättre att det kommer helt än att man är sådär på gränsen till sjuk under en längre tid. Men, det var längesen jag uppdaterade er om hälsoresan. Det beror mycket på att jag varit små krasslig. 

Men, hälsoresan är inte till för att gå ner i vikt. Det hörs ju på namnet. Det är för att få en bättre hälsa, sen när jag har nått mitt mål med vikten så kommer jag ju inte fortsätta på exakt samma sätt. Utan då kommer jag börja bygga mer muskler istället och fokusera på att forma om och tona kroppen. 

I morse när jag väntade på ett möte så lappade jag ihop den här outfiten. Som just nu är min D R Ö M  O U T F I T. Jag tycker den är så himla perfekt, allting är verkligen underbart med den.

Jag anser själv att jag inte har kroppen för att bära upp den just nu, men snart så. 

En stor del av hälsoresan för mig är tankesättet. Det tar inte 24 timmar att ändra tankar, få bort hjärnspöken och ändra inställningar. Det kanske tar ett år eller två, det beror på hur man är som person. Jag tror att många som vill ändra sin kropp tänker att det är ju bara att lägga om kosten och träna. Förvisso är det ju de. Men du måste stå emot när du blir sugen på saker du bestämt att du inte ska äta. Även om du en dag inte vill gå till gymmet för att träningsvärken är fördjävlig. Så, av egna erfarenheter. Hoppar man över en dag. Så kommer man troligtvis hoppa över flera pass och då är man ofta tillbaka där man började. För tro mig, jag har gjort det här felet så många gånger. Det är så jobbigt. 

Förstår ni hur snyggt det här skulle vara med en snygg blow out i håret och en lite bronsig makeup look. HUR SNYGGT?! 

Jag skulle absolut säga att det som hör hela outfiten är kappan och klackarna. HELT klart. Jag har ju varit på jakt efter den perfekta kappan med stort P. Nu har jag hittat den. Tyvärr är inte storlekarna på kappan optimala för mig. Kappan är ifrån Max Mara, priset är inte heller jätte optimalt men. Jag har ju planerat att prata mer om kläder och hur jag vill bygga upp min basgarderob igen. Jag har mer markerad midja nu och därför passar en del andra kläder. 

Nu ska jag springa iväg och göra en liten hemlis. Vi hörs imorgon igen!  

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas