maadelleines

HUR kan det bli så?!

Hej på er mitt i natten mina finisar, hur mår ni? 

Senaste dagarna har inte varit sådär jättebra i min värld, tyvärr. Många tankar som har flugit genom huvudet och bara skapat en massa kaos. Senaste veckans kvällar har bestått utav velourkläder, vampire diarieas och ett evigt snapchattande. 

Idag kände jag att nu är det nog. Så jag ryckte upp mig, gav mig själv en hård klapp på kinden (i huvudet) och sa åt mig själv att nu är det ändå dags att rycka upp sig. Så jag startade min favorit podd, skakade i ordning min toning och tog äntligen tag i den ca 8 centimeter utväxten som börjat bli sådär tråkigt går-dassig. Skrubbade kroppen, rakade benen och plockade ögonbrynen. Är det inte fascinerande hur fantastiskt fräsch man känner sig efter så enkla steg? 

Efter uppfräschningen ifrån velour setet till en siden kimono så planerade jag att sova då det är upp tidigt imorgon igen. Men, det gick bara inte.  Har vridit mig i sängen i säkert tre timmar nu, så det fick bli en film istället. 

Har ni sätt den här filmen? Det här är nog en utav de första vuxen filmerna jag såg, åh jag kommer verkligen ihåg de. Det var hos mormor & morfar i deras källare. Jag kommer ihåg vilket waow moment det var. Meryl Streep är en av mina absoluta favorit skådespelerskor. Det absolut bästa med den här filmen är att den har ett så strakt budskap. Det är alltid ett solklart filmval när jag är på lite dåligt humör, nedstämd så att säga. 

Jag har så mycket jag vill bara skriva av mig om, så många ideér om vad jag vill göra här. Hur jag vill vinkla bloggen. För, någonstans i det hela så vill jag inte bara visa saker jag har köpt, saker jag gör och att jag gått ner i vikt. Jag vill skapa min egna värld kring den. Som en öppen dagbok. Typ.

Vad tror ni? 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas