maadelleines

Knivskada & varmvatten

Hej på er mina finisar, hur mår ni? 

Det här har varit en utav de sämre dagarna i mitt liv. Jag vaknade utav att jag under natten märkt av att jag blivit allt mer täppt i näsan och har därför svårt att andas ordentligt. Senare skar jag ett ca 3 cm långt jack i tumme med en brödkniv när jag skulle dela en bagel. Som sedan blev lätt blodig. USCH. 

Efter blodbadet i köket inser jag att det också läcker under diskbänken samt att det är glitter svarta tå-avtryck i HELA lägenheten. Dem kommer alltså ifrån en alldeles för dyr nu mer krossad ögonskugga. Som jag inte ens märkte att jag igår klev omkring med på hela golvet. 

Som om det här inte räckte, skulle jag göra ett par tester via datorn för ett jobb. I vanlig ordning krånglar det för mig. Som om allt detta inte skulle vara nog nudå. Så är det något fel med varmvattnet så det är för varmt för att duscha i. Jag menar, vad har jag gjort för att allt det här ska hända samma dag... 

Bilderna är ifrån igår faktiskt, jag tog över 100 bilder på mig själv och dessa två blev okej, haha förstår ni hur irriterande det är att försöka bli snygg på bild och det inte går? Jag gjorde en höstig orange-rost färgad look. Är väldigt nöjd med hur den blev. Tyvärr återspeglar det sig inte i bilden haha. 

Nu ska jag mysa ner mig i sängen med nässpray, alvedon och citron te. Och här kommer jag stanna resten av kvällen. 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas