maadelleines

Tjock, ful och olycklig

OBS inlägget innehåller adlinks! 

Parfym HÄR // Armband HÄR // YSL ögonskugga HÄR // Nyckelring HÄR // Bok HÄR 

 

Hej på er mina finisar! Hur mår ni? 

Vad har ni pysslat med senaste månaden? Mitt liv har varit en ända röra kan jag säga. Men, ibland blir det ju så tyvärr. Vilket är tråkigt. Men det är inget jag orkar ta upp här. Nu börjar vi om, igen. 

Mycket saker har hänt sen sist. Jag var hemma en vecka och myste mesans min prinsessa hade höstlov. Så välbehövligt att vila upp sig. Hinna hälsa på Emmis innan hon och Moa åkte på den förmodligen coolaste resan jag hört om de senaste fem åren. En hel månad i Thailand och bara leva. Hur amazing lät inte det? 

Det är mycket som ändrats på kort tid. Mycket till det bättre. Jag har bland annat hittat en ny bok. Som jag redan slukat. Det tog inte mer än 2 sidor innan jag fastnade i den, två dagar senare var den slut. Till min stora lycka finns det en andra boka ute, och en tredje förhoppningsvis på väg! 

 

Jag kämpar fortfarnade med vikten och träningen. Har börjat köra mer intensivt med intervaller, vilket verkligen fungerar för mig. Jag använder min waist trainer när jag kör cardio för att den helt enkelt får mig att svettas mer. Den sitter inte tillräckligt tight för att den ska fungera som waist trainer längre. Men, den är ju bra till annat! Jag köpte min HÄR.

Jag vill bara återigen påpeka hur bra det är att träna om man mår dåligt. Det utsöndrar ju dels endorfiner. Men, man sover bättre, man blir piggare och så blir man mycket gladare. Innan jag tyckte att det faktiskt är kul att gå till gymmet, hade jag så otroligt mycket hjärnspöken. Som jag idag, förstår att det var nog mest jag som hade det inom mig. Det var inte så illa som jag själv målade upp det som. Jag ansåg själv att jag inte var vacker. Nej rent utav ful faktiskt. Jag var absolut inte smal, men inte heller fullt så tjock som jag själv trodde. Jag var olyckligt kär i smyg, för. På grund utav alla tankar som cirkulerade i min hjärna så vågade jag inte ta kontakt med killar på det sättet, vilket gjorde att jag inte visa alla känslor utåt. Träningen har verkligen hjälpt mig att få bättre tankar om mig själv och faktiskt fått bort många utav mina tidigare problem. 

Börja träna ni också! 

Ps. Efter träningen och en härlig dusch. Är det fantastiskt att läsa en bra bok och vara koppla av! 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas