maadelleines

Alla dessa jä*** bortförklaringar

(Det är  såhär glamourös man är när det gäller) 

 

Hej på er mina finisar,

hur mår ni? Vad har ni gjort idag? 

Jag mår inte alls bra egentligen, har legat i sängen ungefär hela dagen. Slängt in två tvättmaskiner och  fått bort all tvätt. Så det är skönt i alla fall. Vaknade till ett regnväder utav dess like. Herregud alltså. Det bara öste ner och var stora pölar överallt... 

Kvällen precis som dagen spenderas i sängen med att sova ett par timmar om vart annat för att försöka laga kroppen. 

Ikväll har jag tänkt att diskutera något som jag är så galet bra på. Något som absolut inte är speciellt bra heller... 

Nämligen bortförklaringar. Jag var expert på att hitta på en massa ursäkter till ALLT. HELA tiden. Vare sig det var läxor, sysslor eller träning. 

Är det inte lite typiskt kvinnligt att komma med så många ursäkter som möjligt för att inte göra något som är lite jobbigt. Ja, klart som tusan det är jobbigt att göra en livsförändring, bryta ett mönster och börja om på nytt. Hade det varit enkelt hade ju ingen varit överviktig, ingen kan ju vilja må dåligt över sin vikt och riskera att dö i förtid... 

Så, för att göra det lite lite enklare för er där ute. Om det är någon som vill göra samma förändring och ändra sitt liv. 

Det låter säkert klyschigt, men. För att komma dit du vill så krävs det blod, svett och tårar. Det finns inga genvägar. Du måste ändra vanor, du måste ändra inställning och framförallt så måste du ändra attityd. Med en bra attityd kommer du långt. Så är det.

Det allra första du måste göra för att klara en sån förändring. Är att sätta upp mål. TYDLIGA mål och DELMÅL. Så enkelt är det. Ge det 23 dagar, har du inte ändrat inställning efter det. Måste du hitta en större motivation! 

 

 

PUSS -M 💋 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas