maadelleines

HÄLSORESAN: Jag ville bara vara fin nog...

(Gammal bild ifrån friskis i Uppis!)

 

Hej på er finisar, hur mår ni? 

Jag mår fantastiskt. Igår körde jag mitt första ordentliga cardio pass på VÄLDIGT länge. Jag kör alltid olika saker för att inte tröttna. Så igår blev det 15 minuter på en ny maskin som är någon konstig hemsk blandning av en trappmaskin och en crosstrainer. FY så jobbigt det var... Därefter blev det 45 minuters gång i uppförsbacke

MEN det var väldigt roligt också. Det sitter fortfarande i, en del av konditionen i alla fall haha. 

Idag är det dags för ännu ett inlägg i hälsoresan. Idag handlar det om tankar, att tänkta positivt och inte ge upp. 

Ett par av er vet säkert redan en hel del om mitt tidigare liv. Men, för er som inte vet det så kommer jag sammanfatta det lite. 

Jag har försökt att gå ner i vikt ett säkert 20-tal gånger. De senaste 5 åren. Men, aldrig lyckats. På grund utav att jag har kört stenhårt på gymmet direkt och inte lagt om kosten. MEN, nu har jag gjort det och ser  resultat... Så det känns jättebra. 

Men, det har inte alltid varit roligt kan jag säga. Jag började träna första gången. På grund utav att jag bara ville vara fin nog. Givetvis då för en kille. 

Jag trodde då, att det ända som skulle få en kille att gilla mig var om jag var slank, och såg annorlunda ut. Jag vill bara poängtera att det INTE sitter i utseendet om en person blir förälskad i dig eller inte. Det handlar inte om hur många gånger i veckan du går till gymmet, hur många gånger du hoppar över en måltid i tro om att du ska gå ner i vikt. 

Det som gör skillnad är att vilja, vill man så kan man. Så enkelt är det. Vill du lära dig mer om träning, så är du intresserad av det. Vilket gör att du kommer vilja lära dig. Vill du gå ner i vikt så kommer du att göra det för att du bestämt dig. Så enkelt är det. MEN något ni måste tänka på är att ni gör de för er själva, för att ni vill må bra. Inte för att någon annan vill det. Kan ni lova mig det? 

 

PUSS-M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas