maadelleines

Överviktiga kan inte...

Hej på er mina finisar, hur mår ni? Jag mår fantastiskt! 

Är så lycklig över vilka fina vänner jag har hemma i Uppis, så lycklig över hur många gånger dem påpekat att jag duger som jag är och att jag är fin precis så som jag är. 

Med bloggen kommer 99,9% positiva kommentarer, så är det fortfarande människor som vill påpeka de där onödiga sakerna. För ett tag sedan så fick jag en kommentar om att jag inte skulle kunna gå i klackar på grund utav att jag är överviktig. 

Men alltså ursäkta, vad var det ens att komma med? Jag kan gå i klackar det vet jag, jag tycker det är snyggt och feminint. Därför bär jag det. 

Är det inte dags att vi alla tjejer/kvinnor börjar stå upp för varandra. Mitt liv kommer inte bli bättre bara för att jag trycker ner någon annan. Det måste vi allihopa förstå. Ditt liv kommer inte heller att bli bättre för att du trycker ner någon annan.

Vi pratar ofta om girlpower, och feminism är ju även det ett hett ämne just nu. Jag själv är inte insatt i det. Men, kan vi inte börja sprida positiva kommentarer till varandra? Det kommer bli så mycket roligare att göra saker om man får positiv energi och ger det tillbaka. 

Hur som helst. Hur DÖ SNYGGA är inte dessa klackar ifrån Steve Madden? Dem kommer göra sig utmärkt i min garderob! HÄR hittar ni dem! 

Jag håller på att göra om min garderob nu till en annan stil. Vill ni veta hur jag kommer bygga upp den? Kommentera gärna i så fall! 

Nu är det dags att hämta tvätten och krypa ner i sängen

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas