maadelleines

Det är inte bra, folk dör av det.

(En bild på mig, innan allting började!) 

 

Hej på er mina finisar, hur mår ni? 

Jag mår fantastiskt, har vilat och fixat en massor hemma. Pratade med Emmis ganska länge igår. Det känns fortfarande så overkligt att hon inte längre är en kvart ifrån mig.  Men, jag ångrar absolut inte att jag flyttade. Om ni funderar på att flytta men är lite rädda för det. Läs det HÄR inlägget så får ni veta lite mer om min upplevelse! 

 

Innan jag började träna och framförallt lägga om kosten. Så hade jag verkligen svårt att se VARFÖR jag skulle göra det. Man måste tänka, räkna, engagera sig osv.  

MEN. Du kommer må SÅ BRA. 

 

Min största motivation till att hålla det här och faktiskt att jag på senare tid börjat intressera mig mer för kläder. Har alltid varit med för accessoarer och skor. Men nu har jag verkligen hittat en ny stil som jag inte riktigt känner mig hemma i än. Vilket är tråkigt men det kommer. 

 

Jag fick en kommentar för ett tag sedan om att man inte ska gå ut med att man vill gå ner i vikt för att känna sig fin. Men, jag vill det. Jag känner mig inte ful nu. Men jag känner mig inte som mig själv i den kropp jag har nu. Det känner jag att jag måste få säga utan att folk blir arga...

 

Sen är det ju inte hälsosamt att vara överviktig heller. Det kan man dö av. 

 

För ett par veckor sedan hade jag ALDRIG lagt ut den bilden som är högst upp i inlägget. Men, idag vet jag hur dåligt jag egentligen mådde där. Det är något jag kommit på nu när jag känner hur fantastiskt jag mår utav regelbunden träning, balanserad kost och bra sömn. Det är så enkelt att ställa om kroppen. Bra man vill det tillräckligt mycket så fungerar det. Jag lovar.

 

Du är värd en sund livsstil. De tär värt att investera i sig själv. Försök, i 23 dagar. Är det inget för dig, så har du i alla fall försökt. Och det är det viktigaste! 

PUSS -M💋

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas