maadelleines

Flytta, det är värt det!

Hej på er mina finisar,

hur mår ni? Jag mår fantastiskt. Var uppe länge igår och fixade en massa saker inför helgen. Jag jobbar hela helgen och är inte ledig nästa gång förens nästa onsdag. Det gör inte så mycket faktiskt, jag trivs så bra på jobbet. Vi har fixat i ordning en massa saker så det är hur fint som helst nu! 

Jag vet att många av er är så fruktansvärt less på att höra mitt tjat om hur lycklig jag är, hur glad jag är över att ha flyttat osv osv osv. Men jag vill verkligen verkligen uppmuntra er till att våga. 

Jag har inte riktigt förstått att jag bor här nu. Men, det gör jag ju faktiskt. 

Om ni funderar på att flytta till en annan stad eller ett annat land. GÖR DET. Det är verkligen så värt det. Både i erfarenhet, nya kontakter, nya utmaningar. Allting är bara bättre helt enkelt. Jag saknar såklart min familj varje dag så det gör ont. Mina vänner också. Men, jag vet att dem är glada för min skulle och vill att jag ska utvecklas. 

Tänk såhär, eller. Okej, jag tänkte såhär. Uppsala kommer alltid ligga kvar där det ligger. Min familj kommer alltid komma ifrån Uppsala, jag kommer alltid att vara född i Uppsala. Det är ingenting som kommer att ändras. Bara för att jag har valt att flytta tvärs igenom landet, så kommer det inte betyda att jag inte kan åka hem igen. För som jag har sagt tidigare så kommer Uppsala ALLTID att vara hemma för mig. Hur länge jag än bor någon annan stans eller vad som nu händer som kommer det ju alltid finnas kvar där. 

Mitt absolut bästa tips till er som funderar på att byta stad. TESTA. Hur fel kan det bli? Blir det fel, så ja. Då går det med 99% chans att ordna. Värre än så är det inte. 

Man är inte dålig för att man misslyckas. Utan du blir snarare starkare som person om du misslyckas. DU får fler erfarenheter och kan lägga ytterligare saker på din meritlista. 

 

VÅGA, det gjorde jag! 

 

PUSS -M 💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas