maadelleines

Mina mål i livet, vill inte vara som andra kvinnor.

Hej på er mina finisar!
Trots att jag slutade 5 idag, så hörs vi inte förens nu. Haha, det är så typiskt mig. Men. Idag tänkte jag att vi ska diskutera lite olika saker. 

Det här med att vara kvinna, det är ju inte alltid lätt. Det är säkert inte alltid lätt att vara man heller. Men, jag tror att män är lite mer chill med hetsen om allt. Vad jag vet så är det mest kvinnor som ALLTID ska hetsa om en massa saker, tjafsa, gnälla, jämföra sig och hålla på  med så onödiga saker. 

Det är ju såå jobbigt att hela tiden vilja vara bäst. Det är som ett heltidsjobb... Förstår inte hur vi orkar. För, jag själv har alltid haft sådan enorm prestationsångest. Alltid velat vara bäst för att känna att jag är värd något. 

Jag har alltid tidigare velat vara som alla andra. Se ut som alla andra och smälta in i mängden. Men nu är jag verkligen helt tvärt om. 

Jag känner inte att jag vill smälta in längre. Man är ju född olika och då ska man ju va olika? Eller? Är det inte så? 

Jag vill såklart inte att alla ska kolla på mig hela tiden. Men jag tycker inte att det är jobbigt längre. Förut gjorde jag det. Då var det hemskt om jag upptäckte att någon tittade på mig, jag antog alltid att de kollade på mig för att jag var större än alla andra. Men, idag vet jag att alla är inte så ytliga som man tror. Det finns ju folk som tycker om mig för den jag är. Inte enbart för hur jag ser ut. Vilket är så fantastiskt.

Mitt högsta mål i livet just nu, är verkligen att bli en power woman. Jag vill vara stensäker på mig själv, vara nöjd med min kropp, må bra och bara rocka allting!

MED DET, säger vi godnatt idag mina finisar!

 

PUSS -M💋 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas