maadelleines

En perfekt söndag

Det är så fantastiskt att starta dagen med att bli väckt utav solljuset som strömmar in genom altandörrarna. Måtte det bli vår nu. Som jag längtar efter att sitta ute och äta, grilla, slippa den tjocka vinterkappan och kunna träna ute. Åh så härligt! 

Ser så mycket fram emot när snön är helt borta och man kan sitta i gräset och läsa. Det är något jag verkligen ha<r börjat uppskatta igen. Jag läste mycket böcker förut, sen kom det så mycket saker emellan. Men nu har jag äntligen hittat tillbaka igen. Det är så skönt att bli uppslukad av en roman och drömma sig bort. Det känns ju nästan som att man står där ett par meter ifrån och åskådar karaktärerna i boken. Så häftigt! 

För ett tag sedan så fick jag hem dessa böcker. Så spänd på att läsa dem allihop! Håller på med denna trilogin ifrån Birgitta Bergin, snart är den slut. Lite tråkigt. Men inget säger att jag bara kan läsa dem en gång! 

Är så spänd på dessa, vi får se när det finns tid för dessa! 

Idag bjuder dagen på en rad olika saker, jag ska hälsa på Carro på jobbet, eventuellt hinna med en promenad med Emmis, förhoppningsvis hämta ut en ny telefon, ta mig till gymmet, åka förbi min bonus-farmor och äta lite lövbiff sedan hem och fortsätta med att städa och plocka i ordning... Känns som att det är det ända jag gör haha men älskar att ha det städat hemma. Så trevligt! 

Nu ska jag röra mig in emot stan! Vi hörs senare! 

 

PUSS -M❤️

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas