maadelleines

När bitarna faller på plats

Tonåren är förbi, vilken mix av år. Skratt, gråt, kärlek, drama, nya kompisar, två skolor, jobb, depression, viktuppgång, viktnedgång, sjukhus och en rad andra saker. Om jag hade fått en chans att berätta för mitt fjortonåriga jag hur bra mitt liv skulle vara nu. Så hade jag gjort det. Berättat att jag duger precis så som jag var. Är det inte så tonåren ska vara dock? Man ska utforska vad livet har att ge, vilka vänner man vill behålla resten av livet. Kanske träffa någon man vill vara med, hitta nya hobbys och framförallt lära sig ta ansvar. 

Det känns konstigt att det är borta nu, även om jag inte fysiskt känner mig annorlunda. Så känns det ändå bra att vara 20 nu. Fortfarande konstigt, men ändå skönt. Det känns som att allting blir så mycket mer på allvar nu. Vilket är så skönt. 

I år blev det dubbelt firande. Så både lördag och söndag var fullspäckade med festligheter. Mysigt att träffa släkten och prata med dem. Det var fantastiskt väder i lördags vilket var den "stora" dagen. Den började med brunch på Kitchen and table. Har ni ätit där? Om inte, så MÅSTE ni äta där. Det var så fantastiskt gott, det fanns så mycket att välja på och allting var såå gott! 

Jag fick SÅ himla fina presenter, dessa fantastiska skålar ifrån Rörstrand, vackra blommor, fina kort och bubbel. Sen fick jag ett helt magiskt halsband av pappa och Heléne. Det är så himla himla himla fint. Jag ska visa er närmre senare! Tidigare bidrag till egna födelsedagspresenter resulterade i solglasögonen på bilden nedan. Dem är ifrån Gucci, och en ny telefon då min dog totalt. Idag ska jag hämta ut den sista av mina födelsedagspresenter som jag gett mig själv. En helt magisk blus ifrån Michael Kors! 

Det är nog första gången i historien där vi alla tre faktiskt blir bra på samma bild. Vi har haft våra stunder vi tre. Men det här är faktiskt min "orginalfamilj". 

Jag fick dessa fantastiska glasskulpturer ifrån Kosta Boda också, jag gav precis likadana till mamma i julklapp fast i rött. Den här färgen passar mig bättre. Pudrigt rosa, så himla fint! 

En ny mascara ifrån Clarins och en läppmask. Har ni testat läppmask? Jag har aldrig gjort det, det känns ju lite konstigt att ha en mask på det sättet. Men det blir nog bra haha. 

Påfyllning av en favoritdoft ifrån YSL, den är magisk. Jag tycker det känns så lyxigt med en bodylotion i samma doft. På senaste tiden har jag blivit väldigt mycket för vardagslyx. På helger spelar det mindre roll. Det är ju lyx att vara ledig så att säga. Men dessa små saker i vardagen, som en härlig duschtvål, en bra kaffemaskin, en ljuvlig doft, vackra smycken, härliga lakan, bekväma men stilsäkra skor. Ja ni förstår. Är det nu jag övergår ifrån tonåring till tant direkt? Kanske är det så, men det är ju helt okej det också! 

Vad ska ni göra idag? 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas