maadelleines

Är det verkligen såhär livet ska vara?

Hej vänner, hur mår ni? 

Jag vet ärligt talat inte riktigt vad som har hänt med mig. Om jag har drömt något som blivit verklighet, om mitt karmakonto ligger på plus så det skriker om det. Jag vet inte. Men, jag är glad hela tiden, fnissar och skrattar hela dagarna. Jag känner mig nykär, bara det att haha jag har ingen att vara kär i just nu. Kanske i mig själv då, om det nu är bra på något sätt... Men hur som helst. Det var verkligen som att vända på en hand natten mellan söndag och måndag. 

Idag var tåget tillexempel försenat IGEN, jag blev skitsur först och så fort tåget kom lugnade jag ner mig. På vägen hem var tåget försenat med 50 minuter, jag missade två bussar hem på grund utav det men det störde mig liksom inte. Strosade omkring på centralen i Stockholm och kikade efter en ny bok att sätta tänderna i, det är nog många som inte vet att jag älskar att läsa. Gör det tyvärr väldigt sällan nu för tiden, direkt när jag kom in i den lilla pocket shop butiken fångades min blick utav ett rosa omslag med ett snirkligt typsnitt, en vacker tjej och en skitsnygg kille. Jag förespråkar inte att "döma boken efter omslaget" i verkligheten. Alltså när det gäller människor. MEN när det gäller fysiska böcker att ta i, så är jag verkligen den första som gör det. Jag testade en gång att läsa en bok med ett rent utav fult omslag. Den var så fruktansvärt värdelös ni förstår inte. 

Här är boken, ser ni? Man ser ju att den är bra. Haha, har redan läst 1/5 del av den. Längtar nästan efter att åka tåg nu haha. Den andra bilden är inte speciellt glammig. Men vet ni, jag är inte mer än människa. Det här är den godaste matlådan jag ätit på väldigt länge. Det är så enkelt, vegetariskt och ändå nyttigt. Jag såg föresten att boken finns på Adlibris rea, det är tre böcker i serien men vad jag förstår är dem alla fristående ifrån varandra! Gissa vad som kommer komma hem i min brevlåda på torsdag he he... 

Men, åter tillbaka till mysteriet VARFÖR är jag så glad jämt? Haha är det någon som vet varför man helt plötsligt blir glad ifrån ingenstans? Byter mönster helt och börjar njuta utav små stunder på dagen som att åka pendel hem och sänka sin själ i en magiskt bra bok, eller att bara gå omkring i affärer på lunchen och spana in vårnyheter. Eller att tycka det är kul att testa andra saker på gymmet än ben och rumpa? 

Jag är helt i chock, vill le hela tiden. Är så glad utan anledning. Är det såhär livet ska vara..? Förtjänar jag ens det här? JA JA JA JA. Svaret är JA. Alla förtjänar att vara glada. Kanske är det vårsolen och den nu för tiden blå himmeln som spelar stor roll i det hela? 

Ha en fantastisk kväll, jag ska ta en lång varm dusch. Efter x antal minuter i över 13 minusgrader idag så ska jag banne mig duscha länge. Sen ska jag krypa ner i rena lakan och fortsätta läsa om Lisa Holm och Calle, vi får se hur det här slutar...! 

 

PUSS -M❤️

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas