maadelleines

Choklad & "Träna som en influencer"

Hej vänner! 

Hur mår ni? Jag har en del träningsvärk sen igår måste jag säga. Men det är nog ingenting emot vad som kommer att vara imorgon hehe... Efter den här dagen som varit väldigt kämpig på många sätt ska jag äta lite choklad och förhoppningsvis prata lite i telefonen. Poängen med den här chokladen är att jag ska av vänja mig vid att småäta. Det är inga större fel på det här faktiskt, smaken är supergod. Men konsistensen när man tuggar på den är mer sträv. Förstår ni? Sen tycker jag det är allmänt gott med choklad och äter det när jag vill. Men men nog om det! 

Igår när jag var på gymmet så scrollade jag igenom deras färdiga listor och hittade denna ifrån Fashionablefit, jag följer Alice och Biancas poddcast slaviskt och har hört dem prata så mycket om det här hur bra det är och hur många "kreddiga" människor haha som tränar där. Jag var tvungen att testa lite utav det. Och alltså det är det värsta jag har gjort i hela mitt liv. Ja i träningsväg alltså. Fy satan vad jobbigt det var alltså... Kände mig så svag haha, fortsatte med styrketräningen istället hahahaha. 

Det här är nog det smartaste jag har stött på inom träning. Det är som en PT på spotify... HUR smart?! I början av varje varv så berättar Hanna (grundaren av detta) hur övningarna ska utföras, hur många repetitioner och hur lång tid allting ska köras. Är som sagt i chock. Vilken powertjej alltså! Dessutom är det SÅ bra musik också! Det underlättar väldigt mycket tycker jag! 

Nu ska jag krypa ner i sängen framför tv:n med lite choklad och sen blir det nog dags att krama kudden ett par timmar! 

 

PUSS -M💋

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas