maadelleines

Det kommer ALDRIG gå...

Hej vänner,

hur mår ni såhär en måndagskväll? Jag mår fortfarande sjukt bra och vill bara le hela tiden. Vet inte riktigt varför men känner bara att allt är på topp just nu. Imorgon ska jag äntligen träna igen. Idag skulle ha blivit ett pass på gymmet ett hårt sådant för rumpan. Men i all hast glömdes både gymkort, skor och träningskläder. Så det blev ett dagligt cirkelpass hemma.

Imorgon är det dock dags att ta sig till gymmet igen. Efter att ha lyssnat på fyra avsnitt av Styrkebyråns podcast idag är jag mer motiverad än någonsin att faktiskt börja lägga på mer vikter på stängerna. Jag är ju stark, har bara varit väldigt lat haha. 

Längtade så till att komma hem idag, faktiskt första gången jag inte blivit tokig av att tåget varit försent in till Uppsala så jag missade bussen hem. Handlade lite mat medans jag väntade på nästa. Har haft ett oerhört sug för falafel senaste dagarna så det blev falafel, ris, broccoli, fetaost och vitlökssås i matlåda tisdag & onsdag. SÅ SÅ SÅ SÅ gott. Hett tips till er som äter mycket ris. Koka med en tärning av grönsaksbuljong medan ni kokar riset, det blir så sjukt gott. 

Nu till det roliga med hela dagen. Idag mätte jag mig igen och har på 5 dagar tappat en cm i midjan, ingenting på resterande ställen. Jag tror dock att det mesta jag tappat är vätska tyvärr. Men det ordnar vi snart. Jag ska börja optimera min träning mer och börja träna hela kroppen. Jag vet att jag sagt det förut, väldigt många gånger. Men nu måste jag verkligen göra det. Jag tänker att jag kör 100 dagar för att utvärdera hur det har gått. Så det är ju nästan halvtid när jag fyller år. Då får vi se hur långt jag har kommit. 

En sak jag måste pusha extra för om det är någon av er som har fått tankar på att börja träna och framförallt vill förändra sin kropp. Hitta erat VARFÖR, mitt varför är enkelt. Jag vill vara hälsosam, trivas i min kropp och orka. Men det mest ytliga varför jag har är att jag så hemskt gärna vill passa i kontorsmodet. Som jag älskar så galet mycket. Det krävs nog bara en sak egentligen för att lyckas det är helt klart att man bestämmer sig. Man bestämmer sig själv, sätter ett mål och jobbar emot det. Man kan bara skylla sig själv om man inte uppnår sina mål. Enkelt. 

Nu ska jag mysa ner mig i sängen framför Harry Potter och kanske lite lite lite internet shopping hehe. 

 

PUSS -M ❤️

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas