maadelleines

"Det syns inte ens att du har gått ner i vikt!"

Hej vänner, 

hur mår ni idag? Jag mår förvånansvärt bra, efter vad jag gjorde igår haha. Tror att det var en utav de bästa kvällarna på väldigt många år. Träffade massa gamla kompisar ifrån högstadiet också. Så kul att se hur det har gått för dem! 

Idag var planen att jag skulle träna, jag ångrade mig direkt när jag kollade ut och det blir inte gymmet idag. Det blir däremot ett Fashionablefit pass hemma. Det var verkligen ett så jädra kul pass, tufft men kul! Det finns uppe på Spotify som en klar lista att bara starta. Så smidigt grundaren pratar lite var tredje låt och sen kör man intervaller. SÅ BRA. 

Jag vaknade tidigt faktiskt, kom hem runt kvart över tre och vaknade vid nio faktiskt. Söndagar är ju tvätt och städdag så det har jag pysslat med givetvis med Suits i bakgrunden haha. 

Men hur som helst, första dagarna utav min 50 days till fit 20 har gått riktigt bra faktiskt. Med lite huvudvärk efter socker och annat gott. Borstett ifrån igår och när jag åt Pasta med Emmis har jag skött mig riktigt bra faktiskt. Så coolt att se hur kroppen anpassar sig tycker jag. 

Träningsverken ifrån senaste passet på gymmet sitter fortfarande i rumpan, det är varför jag älskar att styrketräna dels är det ett fantastiskt sätt att få ut ilska och aggressioner istället för att ta ut dem på andra människor. Det får mig att känna mig så stark som person, på alla plan. Jag menar, om jag klarar att lyfta 100kg med mina ben och min rumpa. Vad finns det där ute som jag inte klarar? 

Jag tror att många, framförallt tjejer inte vill styrketräna för att dem är rädda för att bli bulkiga, dem vill inte ha för synliga muskler med mera. Men det är svårt att bygga så mycket muskler, det krävs år av träning och dessutom genetiska anlag för att lyckas med det. Påväg till förra veckans as grymma pass snubblade jag över en ny podcast som jag blivit helt beroende utav. Det är två starka kvinnor som har så mycket kunskap och dessutom ett sjukt bra upplägg i sin podd. HÄR kommer ni till deras hemsida om ni vill spana in den, annars tycker jag verkligen att ni ska lyssna på deras podd, dem pratar verkligen allt som är bra med träning. Det ger sådan kraftig motivation till att fortsätta kämpa. 

Utöver att jag senaste tiden fått lite skit för att ha visat lite hud på Instagram haha så är det nu folk som börjat påpeka hur jag ser ut och att min viktnedgång inte syns. Jag hoppas ni förstår att det är ni som får mig att fortsätta kämpa, Rom byggdes inte på en dag. Det gör inte en viktnedgång heller. Det ska ta lång tid, då håller det. För tro mig, jag har gjort det här så många gånger så det är läskigt. Men det är först nu som jag har lyckats. Då känns det dumt att snabba på det. 

Är det föresten någon av er som har testat något ifrån GAAM och deras candyseries? Jag är så sugen på att testa dem, kan vara så att det blir lite internet shopping senare ikväll. Vem vet... 

Nu ska jag hämta träningskläderna och svettas till grymt bra musik och ett killer pass som kommer göra susen för min idag smått trötta kropp. Tillsammans med blåbärsvatten och en lång dusch + rena lakan kommer göra det här till ännu en fantastisk söndag. 

Imorgon är det måndag igen, ny vecka och nya tag. Ett stort beslut ska tas imorgon och jag måste verkligen sova på saken. Vad det än blir kommer det bli en kämpig måndag i mars. Men det klarar vi! 

 

PUSS-M❤️

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas