maadelleines

Född i fel kropp...

Inlägget innehåller adlinks! 

(Typ en av de snyggaste bilderna som är tagna på mig haha) 

 

Hej vänner, 

hur mår ni? Jag mår bra, väldigt bra. Är djupt inne i min bok som jag berätta om för er igår. Den är så jädra bra. Det var väldiga förseningar idag också. Men min bok räddade allt, jag klickade ju som sagt hem det andra två böckerna igår och dem ska komma på posten imorgon! Klickade hem DESSA klackar också ifrån Ralph Lauren, har spanat på dem länge och när jag såg att det var  50% på dem. Kunde jag helt enkelt inte hålla mig längre. Men, nog om detta. 

Är halvvägs genom min bok nu och har reflekterat mycket över vad som faktiskt står i den. Det är som att författaren har tagit mina drömmar, skrivit ner dem i bokformat. Precis exakt så som jag själv skulle ha skrivit en bok faktiskt. Den är magisk, verkligen magisk. Ni kan klicka hem den HÄR

Men, utan att avslöja för mycket så handlar det främst om en kvinna som är trettio år. Hon är välutbildad, klok, snygg och ställs in för ett tufft beslut. Som kommer förändra hela hennes liv. Det liv hon lever är precis det jag vill leva, eller ja. Nästan exakt så, om man vrider lite på det i alla fall!

 

Det fick mig att reflektera väldigt mycket. Jag är ju singel, som ni säkert redan vet. Haha, så patetiskt att ens skriva om det här. Men hur som helst, just nu är jag mer singel än jag någonsin varit. Vilket i ärlighetens namn suger. Jag vet vem jag är som person, jag vet vad jag attraheras av och jag vet en massa andra saker som att jag exempel inte behöver en man i mitt liv. Jag vill gärna ha en, men är inte på något sätt beroende utav en. Så. Nu när jag är helt beroende utav den här boken har det bara fått mig att reflektera över framtiden. Jag fyller tjugo snart, det är en och en halv månad kvar. Sen är jag inte tonåring längre. Jag har fortfarande aldrig haft ett seriöst förhållande, jag vet jag vet jag vet. Jag är ung och bla bla bla bla. Men just nu känns det som att alla, exakt alla träffar den rätta bara sådär. Medans jag fortfarande inte riktigt vet vad jag är ute efter, en kille visst. Men det känns verkligen som att jag är född säkert fem år försent. 

Det jag önskar mig mest av allt just nu, det jag skulle be för om jag bad till någon det vill säga är en sambo. Inte bara en pojkvän utan en sambo. En liten fralla som heter Junior och ett gemensamt hem. Jag vill känna att jag inte är ensam jämt. För ja, jag har världens finaste familj och världens bästa vänner. Men ni förstår vad jag menar, right? 

I alla fall, när folk berättar att dem drömmer om att köpa en sak eller uppleva vissa saker så är det jag drömmer om typ att bädda upp sängen tillsammans med sin partner, sitta med exempel datorn i knäet i sängen medans han sitter med en tidning eller kollar på hockey. Förstår ni vad jag menar? Eller att bara bli upphämtad efter jobbet en fredag eller vilken annan dag som helst för en "date-night", komma hem till en nyduschad man och en städad lägenhet med maten klar eller att få ha maten klar tills han kommer hem. (OBS, menar inte att jag vill vara hemmafru! Jag vill tjäna egna pengar och kunna försörja mig själv) 

Menar såklart inte att jag skulle ha blivit en man istället för en kvinna, menar bara att jag alltid känt mig mycket mycket äldre i sinnet än vad jag egentligen är. Det krockar liksom lite med vänner och killar. Inte alla såklart, men en del. 

Det är ju okej att vara singel, det ger många valmöjligheter om man säger så haha. Men, det vore så fantastiskt att bara träffa någon. Så man slipper göra allting själv hela tiden, se på tv, träna, sova, handla mat ja ni vet. Rubbet. Eller bara känslan av att någon alltid finns där, oavsett om man gråter eller skrattar. Förstår ni? 

jag läste någonstans, typ i en tinderprofil tror jag.

"To get something you never had, you have to do something you´ve never done"

Det är ju faktiskt så, så jag vilket är ert bästa dejtingtips?

 

PUSS -M❤️

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas