maadelleines

Foodprep & Gummiband

Hej vänner! 

Hur är det med er? Jag mår bra, men det har varit en jobbig vecka. Så därav min frånvaro. Nu ska allting vara som det ska igen och jag försöker igen haha. Just nu tillbringar jag i stort sätt all min lediga tid till att längta efter våren, det är nog min absoluta favorit årstid, inte bara för att jag fyller år då utanför att det börjar bli varmt. Men är inte för varmt (jag gillar inte när det är för varmt haha). Solen är framme på dagarna, det börjar komma blommor ute, snön droppar, folk blir gladare ja allt möjligt blir bara så mycket bättre! 

Idag är det ju söndag, vilket betyder foodprep inför veckan så det blir smidigt att bara lägga matlådan i handväskan på morgonen innan det är dags att springa iväg. Jag försöker att alltid ha matlåda med mig, det är ju verkligen ekonomiskt. Jag shoppar hellre för pengarna än äter mat för dem haha. Har spanat på SÅ mycket härliga saker som jag verkligen verkligen verkligen vill få med mig hem under året! Jag tänker att närmre min födelsedag så kommer jag att visa er lite av sakerna som jag spanat på! 

Det här är vad jag ska äta måndag - torsdag, det är så simpelt. Det tog ca 35 minuter med undanplockning, hackning, portionering, fotografering. Vill du också göra samma rätt så är det följande ingredienser i.

-Lax

-Potatis

-Morötter 

-Broccoli 

-Svartpeppar 

-Citron

-Salt

Sås: 

-Mild yoghurt

-Citron

-Dill

-Svartpeppar 

 

Lägg allting i en ungsfast form. (Det gör inget om det är fryst) Krydda som du vill, men jag använde kryddorna ovan. Kör in allting i ugnen på 225°C varmluft. Låt vara i ugnen i ca 35 minuter, fördela som du vill! Såsen är så enkel, rör ihop kryddorna i yoghurten och släng på maten. SÅ gott, nyttigt, mättande och enkelt! Perfekt lunchmat att bara värma i micron dagen efter!

Till det roligaste denna kväll! I år har jag inte fyndat speciellt så mycket på rean, av fler anledningar. Dels så känner jag att jag måste få ordning på min nuvarande garderob, vad som passar, inte passar, vad jag gillar, vad jag inte gillar osv osv. Men denna magiska skapelse sprang jag på i all hast innan en nageltid. Jag tror att jag betalade ca 157:- för den?! Den är så fin, ingenting jag vanligen skulle köra dagtid. Men den heter ju "Afterdark" av en anledning. Jag ska visa er skuggorna närmre imorgon, men dem är så galet krämiga och piggmenterade. Lovar att visa er så fort jag får lite lite lite tid över! 

Nu är det dags för ett litet träningspass med minna favvis gummibad och min inte alls lika favoritövning - plankan med rotaition, en dusch, peeling och givetvis BECK. Som jag nu från ingenstans blivit totalt beroende av, tidigare har det ju varit Johan Falk som har varit min stora passion i livet. Just nu har jag en liten hemlig historia om varför jag inte kikar på dem längre. Det är absolut sjukt larvigt, men haha. Nu är det så. 

Jag hoppas av hela mitt hjärta att den här kommande veckan blir så mycket bättre än vad förra var, det klarar vi väll? 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas