maadelleines

Fukt, fukt & skydd

Inlägget innehåller adlinks! 

Hej vänner!

Hur mår ni idag? Jag är på så jädra bra humör idag. Det var SÅ längesen jag var det. Skönt att äntligen vara det igen! Har gjort allt jag måste göra idag så nu sitter jag på sängen i min härligt silkiga kimono och rentvättat hår. Jag blev så inspirerad igår när jag fotade lite skönhets relaterade produkter. Så jag måste bara fortsätta att tipsa er om det. Det kommer såklart att vara träning i fokus, och jag kommer uppdatera lite mer i den kategorin i helgen. Så håll ut! 

Nu under vintern, eller ja. Mellan oktober-mars (kalla det vad ni vill, men det är ju ingen riktig vinter väll?) så blir min hy helt galen. Jag har normalt sätt väldigt få finnar, utbrott, torra partier osv vilket är väldigt skönt. Men nu under dessa månader så är min hy så känslig för både vad jag äter, vädret och hur mycket jag sover.  På senare tid har verkligen kläder och hudvård/ hårvård fångat mitt intresse. Inser nu när jag faktiskt sitter här att, jag kanske har blivit lite tantig av mig. Äsch, nåväl. Jag är bekväm i den stil jag har nu jag känner mig väldigt feminin och vacker. Så jag fortsätter på det spåret! 

Här är tre produkter jag haft hemma länge men inte riktigt använt förens nu! 

1: En ljuvlig nattkräm ifrån EmmaS. HÄR klick hittar ni den! För det första så doftar den helt fantastiskt. Lite som ett rengöringsmedel eller sköljmedel. Den är lagom tjock, sådär på ett härligt sätt. Inte så de känns som att man kletar in sig med typ bepanthen... Den håller verkligen vad den lovar, gen ger en enorm fuktboost och hjälper till att få bort de torra fläckarna. Man får ge den i alla fall tre kvällar i rad för att se resultat, verkligen prisvärd också! 

2: Den här ljuvliga saken har jag ju berättat om förut. Den är magisk, alltså verkligen magisk. Den kostar lite mer än krämen jag berättade om längre upp. Men den är väldigt dryg och gör verkligen susen. En sån snabbkur om man ska på något trevligt galej eller en middag dagen efter! HÄR klick kan ni hitta den, den är värd pengarna. Jag lovar! Har man problem med torra partier och inte vill lägga en tung kräm i ansiktet på morgonen så är det här verkligen en lösning! 

3: Ni som varit med här länge vet att jag kämpar med mitt hår så jag blir knäpp. Under ett par år så misshandlade jag verkligen mitt stackars hår. Det var som plast tillslut utav att platta det varje dag, utan värmeskydd och aldrig inpackningar. Så, varje kväll när jag tvättat håret så sprayar jag i den här flattening sprayen som även skyddar emot värme. Den har tyvärr utgått ur sortimentet. MEN, HÄR klick så matchar Lyko med en likvärdig produkt! 

 

Det är viktigt att ta hand om sig både på insidan och utsidan. Det bidrar verkligen till att man mår så mycket bättre. Testa så får ni se! Nu ska jag lösa ännu ett mord med Beck och den ack så läckra Gunvald! 

 

PUSS -M 💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas