maadelleines

Hälsoresan: Blodigt på gymmet!

Hej vänner! 

Hur mår ni idag? Jag känner mig lite konstig, är helt speedad ifrån ingenstans. Har hunnit med en massa kul idag, bland annat ett av mina tidigare kallade "dödspass". Nu när jag tänker efter så är det säkert därför jag är å speedad nu för att jag tränade för ett tag sedan. Jag känner verkligen att det är helt underbart att vara tillbaka på gymmet och ska göra allt jag kan för att aldrig mer behöva ta en paus därifrån. 

Passet idag var tidsbegränsat pga familj som skulle hämtas och lämnas på annan aktivitet. Men 60 minuter hann jag svettas i alla fall! För er som följt mig ett tag så vet ni säkert vid det här laget att jag ÄLSKAR att träna ben/rumpa. På grund utav att det är de ända jag faktiskt är stark i haha. Måste dock skärpa mig med det och börja träna hela kroppen mer! 

Passet idag bestod hur som utav följande: 

- 1 km gång i uppförsbacke i lågt tempo med gummiband över knäna

- Stående benpress  10 x 10 per ben första fem seten 50kg sista fem 80kg

- Lårcurl 15 x 4 (båda benen) 40kg 

-Lårcurl 10 x 4 (ett ben i taget) 20 kg 

- Airsquats/ jumping squats aktivt jobb 40 sekunder vila 20 sekunder  x 10  

- Benlyft bakåt 10st med 10 pulser på varje x 2 / ben 

- Sumosquats 10 x 2 med 20 kg

- Hipthrusters 5 x 5 med 60 kg 

De övningar som är rödmarkerade gjorde jag två varv utav! 

Är verkligen så sjukt nöjd över min prestation på gymmet idag. Det är så roligt när man känner att kroppen orkar mer och blir starkare. Mitt under mitt stenhårda pass märkte jag dock att det droppade blod på golvet. Blev såklart förvånad eftersom jag inte känt obehag eller smärta. Kollade mig i spegeln och det droppar ifrån kinden i höjd med örat ungefär efter en sårskorpa som jag måste kliat bort i all hast. Nåväl, det var ju bara att torka upp och torka bort ifrån ansiktet. Inget mer med det! Haha som tur är så var jag ensam på gymmet när just det hände haha. 

Nu ska jag krypa ner i rena lakan och kika på Glee en stund innan det är dags att kramas med kudden igen!

Nästa veckas schema innehåller inte speciellt mycket. Alla ❤️-dag dejt med Carrow, lite träning och sedan födelsedagsfirande! Ska ni göra något kul i veckan? 

 

PUSS -M 💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas