maadelleines

Hälsoresan: Klädstorlekar & mathets

Hej vänner! 

Alltså, idag är det FREDAG, så skönt. Visserligen jobbar jag hemifrån torsdagar och fredagar ett tag nu. Så det känns verkligen som en vardagslyx. Kom precis hem ifrån en vända på Gränby med Emmis, gjorde ett tappert försök att få till en flawless selfie med kameran. Det gick ändå ganska bra får jag lov att säga haha! Vi diskuterade lite om hur ofta vi äter just den typen av snabbmat och det gör vi inte så ofta längre. Så det är inget att ha dåligt samvete  över. Det är liksom inte just de få måltiderna som gör skillnad utan det är de vi äter regelbundet som gör det. Förstår ni vad jag menar? Det är sån hets kring just snabbmat tycker jag och upplevde själv att det var lite pinsamt att äta på just max eller burger king under en period i mitt liv. Så är det verkligen inte alls längre. Det har nog mycket med mig som person att göra, med åldern och så. Men det är ändå något alla bör tänka på. Man ska aldrig skämmas för att äta ute med sina vänner. Det finns ju begränsningar givetvis men ni förstår vad jag menar...

Efter vår snabblunch så åkte vi vidare till gränby och alla butiker. Vi gick faktiskt bara om kring i lite få av dem, det var längesen jag köpte något överlag faktiskt. Sådär till mig själv bara för att jag är jädrigt bra. Har ju inte gått loss på mellandagsrean direkt utan tagit det lugnt och verkligen försökt att detoxa min garderob lite istället för att bara fylla på med en massa saker jag egentligen inte behöver och inte alls kommer att använda. 

Just nu är jag inne i en sån period att jag verkligen är mellan två olika storlekar på ALLT. Skor, underkläder, strumpbyxor, jackor, byxor, blusar osv. Det ända som funkar riktigt bra är klänningar. Hittade en superfin på H&M idag. Emmis köpte ett par så satans snygga kostymbyxor typ med ett skärp som satt SÅ FINT på henne. Jag köpte inte klänningen jag testade utan tänker att jag väntar lite och tar en mindre storlek om ett par veckor istället. HÄR klick hittar ni den om ni är sugna på att se hur den såg ut och HÄR klick är byxorna Emmis köpte! 

Jag köpte mig däremot ett tredje par byxor ifrån Gina Tricot dem är så gudomligt sköna och funkar lika bra hemma i soffan som till ett par kilklackar och en blus till shoppingrundan tycker jag! HÄR klick hittar ni dem! 

Fick med mig en helt ljuvlig sjal ifrån Malene birger hem också med denna magiskt blå ton i. Har kärat ner mig totalt i babyblått och camel helt plötsligt... Haha, vad händer. Fyndade hur som sjalen på 70% rea vilket jag kände var ett kap! Nu är min samling lite större. Får se om det kanske blir en rosa också, hehe! 

De svarta byxorna ifrån Gina tog jag faktiskt i XL igen, jag kan ha L i dem men XL är ju längre så det bli perfekt till mina favvis skor som jag nu mer går i varenda dag. Har ni tips på bra klackar föresten? 

Nu ska det lagas fredagsmiddag till familjen och sedan ska jag spedera hela kvällen i soffan framför Glee, kommer ni ihåg den serien? Hade verkligen glömt bort hur bra den faktiskt är! 

 

PUSS-M💋

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas