maadelleines

Hälsoresan: Tillbaka på gymmet!

Hej vänner! 

Hur mår ni idag? Jag började morgonen med lätt panik i att jag försovit mig, men insåg sedan att jag har ju kastat om i mitt schema vilket innebär jobb hemifrån torsdag/fredag. SÅ skönt. Förmiddagen bestod utav en rad långa telefonköer, samtal med myndigheter och bla bla bla. Sånt här, vuxet trams som man måste ta tag i ibland. 

Idag var det ÄNTLIGEN dags att ta sig till gymmet igen, har skjutit lite på det av olika anledningar men herregud så skönt det var. Som premiär för den här gången så laddade jag upp med kycklingburgare i salladsblad hemma med sessan och hennes pappa. Gjorde ett snabbstopp på ett annat gym för att fixa det här med mitt gymkort. 

Åkte vidare till citygymmet som är öppet nästan dygnet runt, kikade runt lite och blev faktiskt smått besviken över att det inte fanns så många maskiner som jag brukar använda. Men det blev läge att testa nya övningar istället! Vilket verkligen var både behövligt och så roligt! Överträffade verkligen mig själv, jag inbillade mig givetvis att jag fick kontakt i sätet helt på grund utav att jag använde mina miniband. Men haha, det är säkert bara en inbillning.... 

Dagens pass såg ut som följande:

-Stående press i chins-maskinen 15x5 med ökning av 5 kilo i varje set

-Hipthrust (med hälarna i golvet och tårna upp) med kettlebell på magen + minibanden 10x5 

- Sumosquats med stång (20kg) 5x5 

-Plankan 30 sekunder x6 

- Benlyft med miniband 20st per ben x2 

 

Jag körde två varv av det här och det svider i mina ben, känner en sådan stor hatkärlek till att träna ben/rumpa. Det är det ända jag verkligen är stark i, men det bidrar ofta till att jag tar i mer än jag kanske har tänkt. Bidrar ju till en sju helvetes jävla träningsvärk hahaha. Speglade mig lite innan jag sprang genom stan till bilen, är så stolt över det jag lyckats prestera under snart ett år. Jag har en före och efter bild. Jag ska samla mod till mig att faktiskt visa den för er. Det är stor skillnad och jag är så enormt glad och lycklig just nu. Känner mig äntligen mer bekväm i min kropp och ser till och med att midjan kommer tillbaka mer och mer för varje vecka som går! 

Efter gymmet så använder jag alltid den här gudomliga rengöringen ifrån Bobbi Brown, det ser ju ut mer som lemoncurd. För att göra det lite mer spännande så kan jag säga att den både doftar och smakar som det också haha. Fick det av misstag lite på läpparna för ett tag sedan. Denna tillsammans med en foreo luna play eller en Clarisonic gör MAGI för mitt torra krispiga ansikte, nu för tiden avslutar jag alltid kvällen med mi underbara overnight suger mask ifrån Clinique! 

Imorgon väntar ännu en dag med jobb hemifrån, förhoppningsvis är det spännande grejer på gång, vi håller tummar och tår för att det ska gå vägen! 

Nu ska jag kolla på bonusfamiljen och fortsätta med mitt lilla projekt! Sov gott med er vänner! 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas