maadelleines

Lär av det du gjort istället för att ångra att du inte gjorde det.

Hej vänner! 

Hur mår ni idag? Jag mår fantastiskt efter min dejt igår. Fina fina fina fantastiska Carrow, love u! Vi hade så trevligt, vi drack prosecco, vin och åt fantastisk mat. Har inte skrattat så mycket på väldigt länge, har verkligen insett nu att allt behöver inte vara inramat. Man behöver inte planera allt. För satan så kul jag haft senaste två veckorna! Vill även passa på att ge mig själv en sjuk klapp på axeln och säga fy fan vad snygg jag var igår. Mycket nöjd över hur det blev! 

Idag dock så har jag gjort något helt annat än att dricka vin haha. Har uträttat lite administrativt jobb hemma, köpt olja till bilen, hälsat på Alex på jobbet och skrattat massor mer henne. 

Hade bokat in en kaffe med en så fantastiskt stöttande vän, Samuel. Vi tog en kaffe och en ganska lång promenad. Härligt att kunna prata av sig och få råd ifrån en kille som tänker lite annorlunda liksom. Efter promenaden släpade jag med honom in i säkert varenda butik på stan. Haha, vi kollade självklart på herrkläder också! 

Nu ska jag ta tag i lite ren tvätt, byta lakan, skrubba mig och försöka få i ordning på mitt smink igen. Nu är det bara ihop slängt i fem lådor vill ha mer koll på det så det är smidigt att bara sätta sig och sminka sig direkt inte så man behöver leta fram saker i tio minuter innan det går att börja så att säga. 

Älskar verkligen sånna här dagar. När man får massor gjort, hinner träffa bekanta och till och med hinner shoppa lite. Verkligen en bra dag! 

För är det något jag har insett nu, så är det att jag måste ju leva nu. Jag kan inte sätta spärrar på allt och känna "jag gör det om fem år" för jag vill verkligen inte känna "vad hade hänt då" eller "tänk om jag gjort det..." Förstår ni vad jag menar? Jag har så många fantastiska vänner som jag inte träffar speciellt ofta. Det är något jag verkligen vill ändra på. 2017 hittade jag mig själv, och fick tillbaka min självkänsla som nu mer är fantastiskt bra. 2018 ska bli året jag börjar leva ordentligt. Bara en så simpel sak som att komma iväg på bio, ta ett glas vin, en promenad genom stan. Små spontana saker med fantastiska människor! Gah vilket fantastiskt år det här kommer bli. 

Jag är så trött på att vara den som alltid säger nej jag kan inte, nej jag orkar inte och bla bla bla. Nu är det slut med sådant. Vem vet, en kväll kanske jag springer på MR. right vore ju tråkigt att missa det genom att sitta hemma och glo på tv. Eller hur?! Nu när jag funderat ett tag så ska jag nog dra mig till gymmet innan jag tar tag i tvätten och det andra. Ikväll siktar vi högt och går emot nytt pb i lyften. Vad tror ni siffran landar på ikväll? Jag visar er imorgon! 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas