maadelleines

Snart går det!

Hej vänner,

 hur mår ni? Jag är helt i chockad över alla fina ord jag fått de senaste dagarna. Så oerhört tacksam för det! Lag precis i en färgbomb i håret för ikväll gäller inga regler. Men, hur som helst. Jag har ju den senaste veckan blivit sjukt beroende av SUITS. Är redan på säsong två haha, det absolut mest fantastiska med serien är ju givetvis själva storyn och att dem är i den mest magiska staden av dem alla NYC. Även om jag för ett tag sedan grät som ett barn när en av karaktärerna plötsligt gick bort. 

Men, det näst bästa i serien är helt klart kontorsmodet. För hur underbart är det inte? Det är ju tre minst sagt starka kompetenta kvinnor med i serien. Jag önskar att jag var någon form av gudomlig blandning mellan dessa, för alltså. WOW, dem är så fantastiska och starka i sitt yrke dessutom så professionellt klädda. Det här är verkligen den stilen jag strävar efter. 

Givetvis kan jag ha kläderna nu, det såg jag bevis på igår när jag testade den magiska röda klänningen ifrån Ralph Lauren. Det är bara det att jag inte riktigt är nöjd med hur min kropp är än. Det är inga fel på den egentligen, men jag vill forma den mer och bli starkare. 

Men snart, väldigt snart går det. 

Som kvinna i dagens samhälle tycker jag det är väldigt viktigt att klä sig rätt inte minst för att det utan tvekan visat sig ge mer respekt. Förstår ni hur jag menar? Jag personligen tycker att det är väldigt coolt hur kläder påverkar personers respekt gentemot varandra. 

Jag har faktiskt experimenterat lite i ämnet och faktiskt testat det här när jag gick i skolan. Jag var ju involverad i väldigt många olika projekt. Så ena mötet hade jag det vanliga kläder som jeans och en långärmad tröja, de "vuxna" som höll i mötet idiotförklarade mig i princip. Det var ingen som lyssnade när jag pratade. 

Mötet efter hade jag kostym på mig, vad tror ni hände? ALLA lyssnade på mig, berättade hur mogen jag var för min ålder med mera. Det var som att vända på en hand. Är det inte spännande? 

Undra hur folk skulle reagera om en kille gjorde samma sak? 

Jag tycker att det är hemskt hur en sådan struntsak är så himla avgörande. Det ger ju ett starkt första intryck, men nog om vad jag tycker. Vad tycker ni? Vad tycker ni om det här "kontorsmodet"? 

 

PUSS -M❤️

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas