maadelleines

"Du är ett fetto som kommer dö singel"

Hej vänner! 

Hur mår ni? Jag mår fantastiskt, avslutade veckan smått sämre än förra. Men jag tappad en hel dag så egentligen är de jävligt bra gjort ändå! Kör en liten tb till när jag och Emmis var på bio för ett tag sedan. Kände mig så satans snygg där! 

I veckan fick jag ett sjukt otrevligt meddelande där det stod att jag inte var värd vatten, en äcklig hora och ett fetto som ändå skulle dö singel. Till dig som skrev det. Jag är vuxen nog att inte gå ut med vem du är. Men du ska veta, att om jag dör singel. Så kommer mitt liv ha varit så jävla mycket mer betydelsefullt än ditt. Jag har fantastiska människor i mitt liv och en dag står han där, min drömprins. Så fu** U! 

Jag vill inte tjura nu när det äntligen är det helg och jag får sova ut. Men det känns ju tråkigt att folk mår dåligt och måste få andra att må dåligt för att själva må bra... Det ska dock bli så skönt, att klockan inte ringer från halv fem till halv sex och att jag måste gå upp. Nu får jag sova hur länge jag vill och ska bara småfixa hemma hela helgen. Så mysigt. Ska testa lite nya övningar, äta god mat och mäta lite i mitt hus om hur det ska bli med renoveringen. Det kommer bli så satans bra. Det är jag helt övertygad om! Jag hoppas ni får en fantastisk helg och att ni vilar upp er ordentligt! 

Imorgon ska jag ta tag i mitt torra face, såg idag att jag börjat flagna på kinderna. Det är ju hemskt vad det här vidriga vädret gör med min hy. Eller ja, alla i norden är väll tyvärr lika drabbade med det här. Vissa mer andra mindre. Men herregud, någon måtta får det väll vara. Usch. Nu ska jag ta mig ett glas champange och kolla på film i mjukisar. Vad ska ni göra? 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas