maadelleines

Hälsoresan: 80 dagar + 20 kilo

Hej vänner! 

Hur mår ni idag? Jag är helt slut efter att SL som vanligt trasslat till det. Idag var det så illa att det blev evakuering utav ett tåg som stod parallellt med tåget jag åkte. Riktigt rörigt helt enkelt... 

Men nu till något mycket roligare! Om 82 dagar fyller jag 20 år. Så, jag tänkte att jag ska göra en ny utmaning. Jag är en riktig sucker för utmaningar som ni vet. Jag rekommenderar inte att testa det här om ni är under 18 år. Är man 18 är man myndig och avgör själv vad man gör och inte gör i stora drag. 

Men, jag har tänkt mig att jag ska försöka komma så nära minus 20 strecket jag kan. Det är alltså 20/82= 0.25 vilket innebär en viktminskning på inte ens två kilo i veckan. Vilket ändå är helt rimligt. Så nu kommer det bli väldigt mycket foodprep, träningspass och massa tips om hur man får bort sötsuget med mera! 

Eftersom jag kört mina veckoutmaningar ett tag nu och dem gett superbra resultat så tänker jag att jag ska byta och öka antalet reps samt vikterna. Längtar tillbaka till gymmet så jag spricker. NI FÖRSTÅR INTE! Snart ska jag äntligen tillbaka dit. I helgen händer det!!! Hur fantastiskt!? Vi får se om jag eventuellt får med mig något sällskap, kanske till och med någon som kan hjälpa min finslipa på marklyften. Som för övrigt är så dåliga nu så jag skäms. USCH. 

Det här klarar vi! 

En sak som bidrar massor till att gå ner i vikt är att sova ordentligt. Så, nu är det dags att krypa ner i sängen. Sov sött med er! 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas