maadelleines

Hälsoresan: Dag 1 + hemligheten!

Hej vänner! 

Hur mår ni? Haha, jag kan inte ljuga för er och säga att allt är bra. För haha det är det verkligen inte. Dagen började med fyra timmar på centralen i stan, sen till resterande dag, seg dag i övrigt, dock inga fel på pendeln idag. Däremot lag bussen av halvvägs hem så vi fick vänta i tjugo minuter på den istället. Hahaha, någon där uppe vill inte att jag ska pendla helt enkelt. 

Men till något roligare, idag var ju dag 1 av min 82 dagars utmaning. Det har gått käpprätt åt helvete måste jag säga. Har absolut inte ätit mer än vanligt, men på så dåliga tider. Vilket inte alls är bra. Jag får börja ha med mig mellanmål att äta helt enkelt för att ja ska hålla blodsockret uppe så att sötsuget inte kommer smygandes under dagen. 

Sitter här helt omtumlad och dödstrött efter mitt lilla minipass här hemma som idag bestod utav följande roliga saker.

Squats med miniband 10x2 st   //  Höftlyft med miniband 5x3 st 

Benlyft 15 st   //   Fällkniven 10 st

      Sido benlyft med miniband 15/ben    //   Plankan 1 min

 

Om det är fler av er som har problem med att tuttarna hoppar omkring överallt under passet så kolla in den här sport-bhn. Jag har den i både guld och plommon. Fyndade dem på Stadiums rea för ett tag sedan. Osäker om dem finns kvar men HÄR klick kan ni läsa inlägget om den. Jag ligget ju på en H-kupa och L passar mig galant. Det ska ju sitta tight så in i bomben för att dem ska hålla sig på plats! Det är ju hemligheten med ett grymt pass, att allting sitter där det ska och som det ska. Annars kan i alla fall inte jag träna ordentligt! 

Här är en lite tips på övningar jag gör för att forma och bygga rumpan. Som sagt, jag är inte utbildad inom varken kost eller träning. MEN, jag använder mig av sunt förnuft och läser på mycket. HÄR (klick) kan ni läsa mer om triangelträning! 

Nu är det dags att hoppa in i duschen och sedan blir det nog Beck, ikväll igen haha. Har ni tips på andra filmer som är sjukt bra? 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas