maadelleines

Hälsoresan: Dag 2 + skuldkänslor

Hej vänner! 

Hur mår ni idag? Jag  mår mycket bättre idag än igår. Idag är det vila ifrån alla utmaningar förutom plankan & benlyften! Dem tar riktigt bra måste jag säga, det svider ordentligt i magen och gör verkligen susen. Det ska bli kul att se på måttbandet om 16 dagar! 

Idag var ju andra dagen med nya viktmålet. Idag har jag faktiskt ätit exakt vad jag har velat. Det är så skönt att kunna göra det någon gång ibland utan att man känner att man mår dåligt över det. Det är ju helheten som gör skillnad. Läste ett så jädra bra citat på instagram för ett tag sedan där de stod "det är inte mellan jul och nyår du blir tjock, utan mellan nyår och jul." För herregud så sant det är. Det är ju viktigare att man generellt tänker på vad man äter än att alltid alltid alltid avstå ifrån allt det goda i livet. Jag menar, om jag en dag vill ta en drink i solen så orkar ja inte känna skuld över det bara för att det är varken alkohol eller kalorier i. Förstår ni vad jag menar? 

Livet är verkligen för kort för att bara ha en massa skuldkänslor hela tiden. Så vill inte jag leva mitt liv. Jag tränar ju absolut för att ändra min kropp. Men också för att jag verkligen älskar det. Jag älskar verkligen utmaningar och tar mig gärna an större och större utmaningar ju äldre jag blir. Det är inte farligt att misslyckas, man är inte dålig bara för att man tar tid på sig att genomföra vissa saker. Tid ger erfarenhet och med erfarenhet så går ju det mesta som en dans! Våga för att vinna, satsar man inte så kan man inte vinna heller. Så enkelt är det. 

Nu ska jag ta och blunda lite innan jag somnar, natti natti med er! 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas