maadelleines

Hälsoresan: Ny veckoutmaning + stor mage

Hej på er vänner, 

hur mår ni idag? Jag mår sådär, det har varit en omtumlande och händelserik dag. Mer om det är privat så det hoppar vi. Inget som får ett leende på mina läppar i alla fall. Något som däremot får ett leende på mina läppar är hur fantastiskt bra mina veckoutmaningar har visat sig att vara. Jag var dum nog och inte ta några förebilder. Så efterbilder känns knappast nödvändigt. Men. Det är ju inget som hindrar mig ifrån att göra den här typen av utmaningar igen. Det närmar ju sig med stormsteg för när det ska stå minus 50 kilo på vågen. Det är mycket som händer fram tills dess. Vilket innebär att jag har en del saker att ta itu med. 

Jag har funderat lite angående hur jag vill börja bygga om min kropp, det går ju som sagt inte att punkt förbränna och bestämma själv exakt vart man vill att fettet ska tas ifrån. Utan det är bara att fortsätta kämpa. Jag har ju fått ett mycket större intresse för kläder på senaste tiden. Vilket innebär att jag börjat intressera mig mer för kroppsformer. Jag har under väldigt många år varit sååå nöjd med min figur som pendlat mellan äpple och timglas. Mestadels timglas. Men beroende på vikt så blir ju magen större och mer markerad. Nu vill jag verkligen tillbaka till ett väldigt markerat timglas igen. Det är på god väg och jag kommer nog med nöd och näppe att hinna få till det nu tills jag fyller år. Det är bara att köra på hårdare.  

 

Så, min nya utmaning kommer vara att göra benlyft. Dels vanliga som jag visade igår. Missade ni det inlägget? Så kan ni läsa det HÄR klick!

 

Sedan göra benlyft som en sax, förstår ni hur jag menar? Att man liksom möter benen på mitten och ena lyfter man uppåt och det andra neråt! Jag får ont i magen av att bara skriva det här haha. 

Längtar tillbaka till gymmet så himla mycket. Men det får bli senare, någon gång i februari när jag kommit in mer i den vardagen jag lever i idag. Tills dess så kommer jag fortsätta att köra min pass hemma och självklart dela med mig till er, det måste ju finnas fler än jag som känner att tiden inte riktigt räcker till för att ta sig till gymmet. Jag vet att det är en jättedålig ursäkt. Men just nu är det så, jag går upp 5 och kommer hem halv nio i bästa fall... Helger kommer bli mina gym dagar framöver. Nu ska jag ta tag i tvätten och testa min nya hårfön. Som legat prydligt i sin kartong sedan veckan efter Black friday... Det är dags att skärpa sig haha. 

 

PUSS PÅ ER -M💋 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas