maadelleines

Hälsoresan: Rumpträning & träningsvärk

Inlägget innehåller adlinks! 

Hej vänner!! 

Hur mår ni? Jag mår fantastiskt bra. Har redan hunnit med allt jag behöver göra idag. Ja förutom att fixa matlådan. Men det är ju strax ordnat. Jag har gjort min vanliga söndags-ritual tidigare nämn mini-spa. Gjort en peeling som fick mitt ansikte härligt hallonröd färg i hela ansiktet... Men men, den här årstiden är ju så. Så det är lika bra att bara ta hand om det helt enkelt. Skrubbat hela kroppen, vaxat benen, gjort inpackning och  smort in mig med den här ljuvliga overnight masken. Den är magisk, jag lovar er. För er med torra fläckar i ansiktet där foundationen alltid krackelerar. Den här kommer rädda er, jag lovar! Vill ni klicka hem den så finns den HÄR klick! 

Jag har ju varit less på min kropp under flera år vilket har bidragit till att jag inte mått bra, försökt göra något åt det men inte orkat hela vägen. Men nu som ni kanske märkt strålar jag som en sol och är så jädra glad som person nu. Som jag har nämnt tidigare så har mitt intresse för kläder växt markant de senaste månaderna. Jag har blivit mer intresserad av materialen och hållbarheten på plaggen. Alltså jag köper hellre färre plagg med en lite dyrare prislapp som håller längre, med en tidlös design. Alltså, jag sitter inte här och skriver att jag aldrig mer ska handla på H&M, men jag känner att jag har bytt stil och deras sortiment intresserar inte mig lika mycket längre. Förstår ni?

Emmis har påpekat under flera veckor nu att jag har blivit en tant. Vilket jag nu inser att, ja. Min stil har tagit en markant fart emot tant-hållet- Så får det ju inte bli. Inte att det är fel med tanter, men för guds skull. Jag fyller tjugo år snart.  Outfiten ovanför är väll inte tantig heller? Vad tycker ni? 

Nu till det som bloggen faktiskt handlar om. Träning och mat. Söndagar nu för tiden är ju foodprep. På grund utav det urusla ljuset just nu och mina studiolampor som ligger längst ner bland mina lådor i stugan. Så får det bli en gammal bild på exakt samma maträtt. Jag lovar er, det här är magiskt gott. Dressingen till gjorde jag på yoghurt, lime och salladskrydda! Vill ni läsa hela receptet så finns det HÄR klick! 

I fredags ökade jag vikterna jag gör alla mina utmaningar med, träningsvärken idag är vidrig kan jag säga. Något som jag dock är överlycklig över är att jag lyckats få en sådan jädra bra kontakt i sätesmuskeln. Något jag haft problem med under en längre tid. Så det är så underbart att det äntligen gett med sig och jag vet hur jag ska göra för att få den och därmed träna upp musklerna. Jag säger bara, i år är året jag äntligen kommer kunna se resultat på den fronten! 

Nu är det filmmys med familjen en stund innan det är dags att krypa till sängs för att göra en magisk vecka nsäta vecka.

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas