maadelleines

Mindre storlekar & Ny serie

Hej vänner! 

Hur mår ni? Jag mår fantastiskt bra, har inhandlat tre nya fantastiska plagg på rean. Är det inte härligt när man hittar det där perfekta på rean...? Märkte dessutom att majoriteten av plagg jag testade idag var i L?! Vilket bara det känns väldigt väldigt bra. Speciellt när kläder ifrån lite dyrare märken ofta är små i storlekarna! Jag och Emmis var in på Johnells och kikade lite, där testade jag bland annat denna klänning ifrån Ilse Jacobsen KLICK. ÄLSKAR det!

Imorgon börjar det på riktigt igen med fasta rutiner och nya mål som ska uppnås. Härligt! 

Vilken otrolig rörelse det blev igår efter att jag skrev första inlägget. STORT tack för det! Har lite nya saker jag ska ändra och dona med sen är det bara att fortsätta. Jag kommer byta ut ett par kategorier och ändra lite annat vilket kommer bli så himla bra! 

Har även införskaffat mig en ny kalender i en magiskt grön färg med guldiga siffror, helt fantastisk. Var även förbi ungdomsmottagningen och skrev ut ett nytt recept. Kollade blodtrycket och svarade på säkert tjugo andra frågor. Att dem ska vara så satans frågvisa på sådana ställen? 

Började för övrigt kolla på en så galet bra serie igår, hur har jag kunnat undvika den här. Helt galet. Är så chockad, haha. Har kollat på halva första säsongen redan, men upptäckte att de andra säsongerna INTE finns på varken Cmore eller Netflix?! Så dålig tajming att bli beroende av en serie just nu haha. Men jag kan inte hjälpa det. Det är ju så fantastiskt... 

Nu ska jag göra en ansiktsmask och faktiskt hoppa i säng! Sov gott med er!

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas