maadelleines

Över hundra kilon? & Sockerberoende

Hej vänner! 

Hur mår ni? Jag mår bättre nu, jag försvann lite snabbt av olika personliga anledningar som aldrig kommer ske igen. Vilket känns skönt! Under dem här dagarna har jag funderat en hel del på vad jag vill dela med mig av här. Vilka delar av mitt liv jag behålla för mig själv, hur personlig jag vill vara, vilken typ av info jag ska ge er. Normalt är jag en väldigt väldigt öppen person, jag brukar inte hymla om saker. Jag säger inte allting alla gånger men hymlar inte om det. 

Exempelvis så har jag aldrig hymlat om hur mycket jag har vägt, jag har aldrig sagt exakta siffror. MEN har inte heller sagt att jag inte väger mycket. Förstår ni? Ja, jag har absolut vägt över 100 kilo, det har jag, inget jag är sådär jättebekväm med att berätta. Men eftersom jag inte gör det längre så känner jag inte att det är något som påverkar mig sådär jättemycket längre. Det var då, nu är nu. 

För att komma hit där jag är idag så har jag kämpat, gråtit, svettats, känt blodsmaken i munnen och lite till. Men herregud så värt det varit. Idag är jag inte lika hård på kosten, det är dock dags att bli det för att klara mitt stora mål. Men, vad jag menar är att man behöver ju inte alltid leva strikt inom ramar. Det är inte ett liv jag vill leva. Det handlar helt enkelt om prioritering.  

Här är en supergod superenkel lunch som jag lagade för ett tag sedan Det var verkligen så fantastiskt gott! Det är tre stycken ägg som är stekta ihop så det blev som ett tortillabröd, med massor av svartpeppar. Sedan är det vårlök, rostbiff och fetaost skuret i lagom storlek och lagt emellan, när det var klart vek jag ihop den och stekte den tre minuter på varje sida. Efter så öppnade jag den, ringlade över den HÄR (klick) magiska mayon och åt den som en quesedilla helt enkelt. Så ljuvligt gott och inte alls något överdrivet med kalorier i! Eftersom det är tre ägg i så mättade det superbra! 

Inatt lämnar vi januari månad bakom oss och går in i februari. Mitt nya fokus inom träningen kommer bli mage. Jag vill verkligen få bort den och stärka upp muskelkorsetten. Så, det kommer bli mycket bål/rygg på gymmet under februari. Jag kommer även att i största möjliga mån att ta bort socker helt. Det här innebär att jag kommer må så dåligt haha. Alltså det är ju ett medvetet val för att få bort mitt beroende. För ja, jag är väldigt beroende utav socker. Tyvärr, det är hemskt, äcklig och inte alls bra. Men jag vet om det, och det tar fjorton dagar, innan det inte är jobbigt längre. Så, imorgon börjar det. 

Januari överlag har varit en knakig månad med mycket tårar och oerhört mycket skratt. En del illamående och stress i form av sena tåg och prestationsångest. Något som också blockerar i min viktnedgång.Så mindre stress, mer kärlek och mer skratt kommer att fylla februari för mig. Har kikat lite på mitt astro för månaden och det ser lovande ut! Såhär ser det ut för den här veckan, det känns bra än sålänge men vi får se vad som händer! 

(Världens bästa deo att ha på gymmet, den håller verkligen vad den lovar!!) 

Väduren

Den här veckan kan ge dig en stark känsla av frihet eller av att vilja skapa ännu mer frihet i ditt liv kära Vädur. Det är på tiden att du styr om lite i dina prioriteringar för att kunna få positiva konsekvenser. Du kommer känna att du vill agera, utifrån vad ditt hjärta säger och här kan det krävas en del mod och uppriktighet. Ibland behöver till och med du ta ett extra steg för att utmanas och ge uttryck för vem du är och för vad du vill. En plötslig relation kan bli väldigt viktig för dig nu. Den kan vara romantisk eller ha något annat lustfyllt att erbjuda dig. Har du en relation finns det stora möjligheter att ni också hittar spännande vägar att nå varandra, särskilt genom passion.

 

 

 

 

 

 

 

Vill du kika på ditt astro? HÄR klick kan du göra det! 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas