maadelleines

- Ett nytt kapitel i livet.

- Idag började ett nytt kapitel i livet. Mitt nya jobb. Jag var ner till Borås förra veckan för utbildning. Idag var min första dag, jag vaknade helt bubblig efter alldeles för få timmars sömn. Stapplade mig in i duschen och fönade håret länge. Jag har blivit så himla intresserad av just hud och hårvård senaste tiden, så en ny fönteknink är under inlärning haha. Det ser så enkelt ut när min fantastiska Jenni gör det, jag måste verkligen ta mig till henne igen! 

Efter dusch, fönat hår och kläder blev det frukost. Jag kämpar fortfarande med att få i mig det varje dag. Idag gick det utan problem! Gröt med kaneläpplen och keso, så himla gott! Jag använder ett vassleprotein i det kan ni hitta här klick! Det är ett par kronor billigare nu också!  

Det ser ju inte så aptitligt ut, men ge det ett försök! Jag lovar att det smakar hundra gånger bättre än "vanlig" gröt. 

I lördags var jag ner på stan en stund innan jag mötte upp Johanna för en lite försenad födelsedagsmiddag. Medans jag väntade hittade jag på dessa magiska glasögon ifrån Gucci, jag har ju sagt länge att jag behöver göra en ny synundersökning och skaffa mig nya glasögon. Dessa är mina favoriter, fick inte jättebra respons ifrån familj och vänner men. I slutändan är det ju jag som ska ha dem på mig så det viktigaste är att jag trivs i dem! 

 

Om ni inte redan reflekterat över mitt ilsket serisrosa hår.  Så, bläddra upp lite till den första bilden. Tänkte att jag skulle färga håret och göra mig lite fin inför min lilla tripp till Borås. Värt att tillägga, jag vet att det inte är bra att färga håret hemma. Men min frisör är nog fasiken topp tio i Sverige. Hon är nämligen inte "bara" frisör. Utan hon utbildar också frisörer för Matrix inom färgtekniker. Så det gäller att vara ute i god tid. Vilket jag givetvis inte var denna gång. Men i höst ska det bli en stor förändring, hur som helst. Jag har färgat håret till och från hemma i tio år. Nu när jag skulle iväg och det inte fick bli fel. Givetvis blir det fel precis nu. Det är inte fult, det tycker jag inte. MEN det skulle inte bli såhär rosa i botten. Jag börjar vänja mig, men kommer göra lite skillnad nästa vecka tror jag haha. 

- Jag har inte varit borta härifrån frivilligt. Det är problem med portalen igen och vi är flera som är på it om varför det inte blir förbättring. Nu verkar det fungera igen, vi får se hur länge! Jag jobbar på en lösning! 

 

PUSS -M 💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas