maadelleines

#TBT & pasta

- I lördags mötte jag upp Johanna för en försenad födelsedagsmiddag för mig. Himlen är ungefär lika grå nu som den var på bilden här! Jag uträttade lite ärenden själv först sedan åkte vi omkring i lite butiker för att spana inredning till hennes nya lägenhet! Är så stolt över henne så ni förstår inte. Vi har ju inte känt varandra så länge ändå, men ibland är det inte enbart tid som spelar roll! 

Hur som, vi valde en ny restaurang ingen av oss ätit på tidigare. Vi gick enbart på rekommendationer av hennes pappa! 

Jag är väll egentligen inte någon pastamänniska, pasta är gott men inte mitt förstahandsval om det finns annat att välja på. Till förrätt åt jag bara simpelt vitlöksbröd, dock smakade det inte direkt vitlök så jag vet inte riktigt vad dem hade gjort med det. Till huvudrätt åt jag cannelloni med ricottakräm i. I själva krämen var det givetvis ricotta, men även spenat och pinjenötter. Det var vansinnigt gott! Den vita såsen som rullarna ligger i smakade som vanlig bechamelsås, med lite lite peppar i. Supergott det också! Upplägget var det inget större fel på, något roligare hade dem kanske kunnat göra men smaken är ju det viktigaste tycker jag i alla fall. 

Efterrätten däremot var inget för mig, det lät så gott "citrongelato med myntalikör" men det var inte riktigt vad jag väntade mig. Likören hade en läskig grön färg och tog över smaken alldeles för mycket. Personalen var trevlig, dem pratade Italienska med varandra och vi fick in maten relativt snabbt ändå. Det ända stora minuset vad jag tycker i alla fall är att man tydligen var tvungen att bekräfta sin bokning trots att det inte stod något om det när vi bokade via hemsidan. I övrigt var det verkligen inga fel, det var mysigt inne. Dem har byggt en fin uteservering och det var trevlig personal. 

Jag ger dem  ðŸ·ðŸ·ðŸ· av ðŸ·ðŸ·ðŸ·ðŸ·ðŸ·

- Torsdagar hemma är ju städ och hårtvättsdag. Så det står på schemat för kvällen. Imorgon börjar jag extra tidigt och jobbar extra sent... Men snart är det helg, efter en väldigt kort. Men intensiv vecka! 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas