maadelleines

Barn, födelsedagar & att unna sig

Hej vänner, hur mår ni? 

Förlåt för min frånvaro, men jag har helt enkelt inte haft tid att uppdatera här. Ibland kommer ju livet emellan så att säga. Idag sitter jag i källaren hemma hos mamma framför en tänd kamin med min minsta prinsessa tätt intill mig. Efter en hel dag med födelsedagsfirande för min prinsessa som fyller 10 år imorgon. De äldre småtjejerna spelar tv-spel i hennes rum så jag tog med mig Semlan ner till tv:n. 

Veckan som har varit har varit den sämsta veckan på väldigt länge. Det har varit strul med tågen, jag har mått dåligt, varit stressad och ja allt där emellan. Tränings insatsen har varit NOLL ifrån min sida senaste veckan. Men imorgon blir det ett svettigt pass igen! Söndagar är ju ofta min start på träningsveckan. Får bättra mig, men ja. Ibland blir det ju så helt enkelt. 

Unnade mig den här ljuvliga tröjan ifrån Ralph Lauren nu i veckan efter att ha haft ett smärre sammanbrott med gråt och snor i säkert en timme. Ni vet när man bara känner att livet är hemskt. En fantastisk grön trekvartsärms
T-shirt fick följa med hem också. kan va så att även en till magisk sak fick följa med hem. Men det visar jag er imorgon! HÄR klick kan ni hitta den blommiga t-shirten. HÄR klick kan ni hitta den gröna! 

Jag vet inte om det är bra eller dåligt att vi alla barnbarn fyller år inom åtta veckor, men nu är hälften av oss ett år äldre. Näst på tur är Semlan och sist ut är jag. Önskelistan i år är väldigt lång, ett par saker ska jag verkligen unna mig själv till min födelsedag. Bland annat ett magiskt armband ifrån Celtini.com denna underbara capen ifrån Busnel, alltså jag finner inte ord för hur fantastisk den är. Så tidlös och enkel. Den skulle passa så bra in i min garderob! HÄR klick

hittar ni den! 

Nu för tiden är jag lite mer sparsam än vad jag var för ett par år sedan. Nu har jag valt att unna mig något när jag uppnått ett mål eller liknande. Så därav mina senaste inköp förra veckan! Jag funderar på att klicka hem någon mer färg utav den enfärgade t-shirten, vi får se hur det blir! 

Jag har en sådan "måste införskaffa" mig lista, på saker som jag egentligen borde prioritera att köpa. Just nu står jeans, skor och strumpor högst upp på den. Kanske inte dem roligaste grejerna att handla men basgarderoben är ju A och O nu när jag vill börja om med den! 

Jag har varit SÅ nära på att beställa ett armband hela veckan men velar mellan färgerna fortfarande så tills jag bestämt mig för en så blir det inget. Givetvis behöver jag nå ett till mål också, inte bara att spendera pengar nu för tiden! 

Är det inte så vackert, lite gulligt men ändå. Det är ju så fint, till en helsvart outfit och capen ifrån Busnel. WOW. Det får blir i höst helt enkelt! 

Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner i mina ljuvligt gosiga mjukisbyxor framför elden på övervåningen med ett glas vitt. HÄR klick hittar ni byxorna! 

Sov gott med er! 

 

PUSS-M❤️

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas