maadelleines

Den slutade ju bra i alla fall!...

Hej vänner! 

Hur mår ni idag? Min dag började skit och avslutades fantastisk. I vanlig ordning så började min morgon inte alls bra. Ni vet måndag morgon efter helg plus jobb hemifrån två dagar blir ju att man måste vända tillbaka dygnet. När jag vaknade av mitt ilskna alarm ( ni vet det där som låter som en varningssignal?) halv sex i morse så kände jag bara nej, nej, nej och NEJ. Jag går bara inte upp nu. Så enkelt är det. 

Kravlade mig upp och ställde mig i duschen, fixade mig och faktiskt bilen till tåget idag. Så skönt! Väl på kontoret så började det lite segt, men fungerade. Efter lunch infördes en tävling team emot team där mitt team förlorade tills jag drog in det sista lasset när majoriteten av kontoret hade gått hem. De var en kämpig halvtimme att sitta kvar men vinna är ju SÅ fantastiskt. Idag stod inte bara äran på spel utan även vilket team som skulle sköta disken resten av veckan. Hehe, undrar hur många som kommer hata mig en stund imorgon bitti på morgonmötet. 

Väl hemma i Uppsala igen mötte jag upp Carro för en del lägenhets diskussioner, vi åkte faktiskt en sväng förbi max. Efter vårat värdelösa besök på Pinchos igår var suget efter chili cheese enormt. Vi passade på att hämta ut två paket ett iftån Booztlet.com som jag mirakulöst först nu upptäckte! Ska givetvis visa er vilka godisar jag beställde hem. Fick även leveransbesked  om att mina böcker har kommit. Så dem får jag hämta upp någon dag. 

Är det inte härligt ändå att vissa dagar börjar i grått och slutar i guld? Jag älskar det! Självklart är det härligt om hela dagen är bra men jobba för saker som sedan går hädan är ju så fantastiskt. 

Imorgon ska jag höra av mig tidigare och berätta lite om mina planer för det här året! Sov sött med er!

 

PUSS-M❤️

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas