maadelleines

Fy satan så orättvist...

Hej vänner, hur mår ni såhär på torsdagskvällen? 

Jag mår super, har fått en energiboost av Carro efter ett par timmars umgänge med denna fantastiska kvinna. Wow säger jag bara. Jag blir alltid så motiverad av henne, vi har lika stora drömmar och lika höga mål i livet. Så det är därför väldigt enkelt att umgås med henne. Det blir aldrig tråkigt! 

Bjuder på två trötta selfies med en aning dålig kvalité för att det är helt enkelt så livet är. Ibland är det snyggt och prydligt. Ibland ser jag ut såhär. Efter att ha fönat håret med en rundborste i tjugo minuter innan jag insåg att ja juste, det snöar ute... Så det var ju fruktansvärt onödigt måste jag ju medge. Men så blir det ibland. 

Jag har hunnit med massor idag, inte minst allt på min lista ifrån mitt tidigare inlägg men även ett par saker utöver det. Hann med att prata med farmor en stund, vi beklagade oss båda två över hur svårt det är att få hjälp med saker ifrån sjukvården som inte handlar om akutvård. Jag börjar bli oerhört trött på att få samma svar i olika utföranden år efter år med ett problem som jag faktiskt har värk utav. Är det inte jävligt dåligt att ingen bara kan ta tag i det och göra ett test? Och nej, haha det handlar verkligen inte om någon könssjukdom. 

Precis som igår så går tankarna även denna kväll åt den här speciella personen som betett sig så konstigt. Men ändå är så fantastisk som person. Usch vad jag ogillar den här situationen. Är det inte fruktansvärt orättvist att vissa personer är sådär jävla in åt helvet snygga, smarta och till råga på allt sjukt trevliga också? Haha, men så är det ju ibland. Livet är orättvist. 

Jag hittade en passande bild på Instagram för ett par dagar sedan angående starten på det här året... 

Haha, skämt och sido ibland får man se på livet med lite andra ögon. Med det säger jag godnatt för ikväll! 

 

PUSS -M❤️

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas