maadelleines

Ibland är det okej...

Hej vänner,

 hur mår ni idag? Jag mår riktigt bra. Har fått ordning inne hos mig nu, det är absolut inte klart men imorgon kommer det försvinna lite möbler härifrån så det blir mer plats. SÅ skönt! 

Igår orkade jag helt enkelt inte berätta om vad jag gjorde. Det var inget speciellt utöver pappersarbete. 

Idag däremot kände jag att det var värt att unna sig en flaska vin. Eller haha ja det blev två och en prosecco också. Men dem andra två ska prydligt sparas. 

Det är viktigt att bara varva ner också. Inte bara köra på högvarv hela tiden. Det är det som är meningen med livet, att jobba för det man vill ha och sedan unna sig när man har gjort jobbet. 

Fyndade Wolf of Wallstreet för ynka tjugo kronor när jag köpte en ny laddare idag, den är ju så grymt bra. Sen är han ju fortfarande förbannat snygg Leonardo Dicaprio, det får man ju ge honom verkligen. Tycker han är en väldigt bra skådespelare också, han är inte bara snygg haha. 

Nu ska jag äta lite jordgubbar och kolla klart på filmen, sen ska jag börja på andra boken i serien som jag har. Hämtade ut dem på posten idag, så glad över två små böcker haha. Fick även hem mina fantastiska klackar ifrån Ralph Lauren idag, konstigt nog var dem bekväma direkt? 

Ha en fantastisk helg med er!

PUSS-M❤️

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas