maadelleines

Kaos x 2

 

Hej vänner, 

hur mår ni? Jag mår riktigt bra faktiskt, håller på inne hos mig och stökar. Drog igång mina högtalare för en stund sedan. Kommer inte ihåg när jag använde dem senast faktiskt. Blir ju så mycket bättre ljud i dem än i mina gamla halvtrasiga iPhone hörlurar. 

Har hunnit både äta frukost, slängt in en maskin med träningskläder och rensat ut en hel sopsäck med bara skit som ska slängas. Ska släppa in mammi snart vi ska brottas om vem som har bäst ide om hur det ska se ut här inne sen när vi ska bygga om det. 

Just nu är det och har varit mega kaos inne hos mig. Det är kartonger ifrån golv till tak och saker precis överallt. Men idag äntligen blir det mer ordning. Det är ingenting som fungerar för mig om det är kaos omkring mig. Mår så dåligt av det. Vill ha ordning och reda så jag hittar alla mina saker och framförallt alla mina kläder. Det är ju inte hållbart att leta som en dåre i typ tjugo minuter efter en blus när man dessutom vill sova så länge som möjligt varje morgon... 

Igår kollade jag igenom BOOZT.COM vilken sjukt bra shoppingsida egentligen?! Har handlat där en gång tidigare innan jag beställde mina nya pumps faktiskt. Det är sjukt snabb frakt, knappt 48 timmar tog det. 

Jag hittade dessa godbitar ifrån vårnyheterna. Lite färg fick komma med i alla fall haha. Svart är ju så bra, det går ju verkligen till allt. Perfekt att ha i basgarderoben... Jag håller ju på att bygga upp den nu. Kommer berätta mer om det när det börjar fyllas på ordentligt. 

Shopping är ju fantastiskt kul, men ännu roligare är det ju om man investerar i saker med bra andrahandsvärde och kvalité. Det är ju billigare egentligen att köpa en lite dyrare tröja med bra kvalité som håller både färg och form istället för att köpa en superbillig tröja där formen är borta efter en tvätt och färgen bleknas efter fem typ... 

Ikväll ska jag till moster och locka hennes hår, sen ska jag gosa ner mig i soffan hos henne och bara vara. Generellt så har jag väldigt bra kontakt med dem flesta i min släkt, men moster förstår mig nog allra bäst. 

Vad ska ni göra idag? 

 

PUSS -M ❤️

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas